15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Google Now. Νέες κάρτες με υποστήριξη πάνω από 40 third-party εφαρμογών

    To Google Now είναι για πολλούς ένα από τα αγαπημένα χαρακτηριστικά του Android και, όπως γράφει η Google στο post που αφορά το τελευταίο update του, μπορεί να σας προσφέρει πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν κάθε στιγμή, όπως το σκορ του αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας, το status της πτήσης σας ή “ειδήσεις που αφορούν τη νέα ελληνική κυβέρνηση”.

    Google Now New

    Η τελευταία ενημέρωση του Google Now, λοιπόν, φέρνει νέες καρτέλες, με το καινούριο να είναι πως η Google συνεργάζεται πλέον με third-party εφαρμογές, ώστε να φέρει ακόμη περισσότερο περιεχόμενο στον πολύτιμο “βοηθό” της Google. Το ξεκίνημα γινεται με 40 διαφορετικές εφαρμογές που συνεργάζονται με το Google Now και τις κάρτες του, παρέχοντάς σας χρήσιμες πληροφορίες, με μία ματιά, τη στιγμή που τις χρειάζεστε.

    Κάρτες με info από εφαρμογές, όπως το Airbnb ή ο Guardian μεταξύ άλλων, κάνουν την εμφάνισή τους, με την Google να έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 30 developers σημειώνοντας ότι μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί. Ενδιαφέρον update για μία εφαρμογή που σίγουρα λατρεύουμε να χρησιμοποιούμε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles