15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Dell σταματάει την παραγωγή Android tablets και εστιάζει στην ανάπτυξη 2-in-1 Windows-based hybrids!

    Η Dell είναι γνωστό ότι ανήκει στο club των πολύ μεγάλων εταιρειών που ασχολούνται με τον κόσμο των νέων τεχνολογιών, για αυτό και κάθε κίνηση που κάνει στη σκακιέρα της αγοράς σίγουρα παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Έτσι λοιπόν, πρόσφατα ένα μεγάλο στέλεχος της αποκάλυψε ότι η Dell πρόκειται μέσα στο άμεσο χρονικό διάστημα να εγκαταλείψει την παραγωγή Android tablets και να εστιάσει στην περαιτέρω ανάπτυξη των 2-in-1 laptop/tablet hybrids, τα οποία βασίζονται σε λειτουργικό Windows.

    Dell Latitude

    Όπως έγινε γνωστό, η Dell θα σταματήσει την σειρά Venue (που αποτελείται από τα πιο “παραδοσιακής” μορφής tablets) και θα ρίξει το βάρος στα hybrids, όπου όσο περνάει ο καιρός η δημοφιλία τους και η αποδοχή που έχουν από τους καταναλωτές αυξάνει όλο και περισσότερο. Εάν κάποιοι users ανησυχήσουν από αυτή την εξέλιξη, οι υπεύθυνοι της Dell τονίζουν ότι δεν θα εγκαταλείψει την υποστήριξη για τα παλαιότερα μοντέλα (μέχρι την λήξη της εγγύησης που σχετίζεται με το κάθε προϊόν), ωστόσο δεν πρόκειται να υπάρχουν μελλοντικά upgrades στο λειτουργικό. Η παραπάνω εξέλιξη φανερώνει ότι η Dell δεν μπορεί ενδεχομένως να ακολουθήσει άλλες εταιρείες που έχουν καθιερωθεί στην αγορά των παραδοσιακών Android tablets, μία αγορά η οποία φυσικά όλοι γνωρίζουμε ότι βρίσκεται σε πτώση το τελευταίο χρονικό διάστημα (οπότε η συγκεκριμένη κίνηση από την μεριά της γνωστής εταιρείας σίγουρα δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles