15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κάποιοι προσφέρουν ήδη δυνατότητα προπαραγγελίας του iPhone 6!

    Είμαστε πλέον σχεδόν σίγουροι ότι το iPhone 6 (τουλάχιστον στην έκδοση των 4,7 ιντσών) θα ανακοινωθεί το Σεπτέμβριο, ωστόσο κάποιοι φαίνεται πως θέλουν να ικανοποιήσουν περισσότερο… βιαστικούς χρήστες, οι οποίοι θέλουν από τώρα να είναι σίγουροι για την απόκτησή του όσο το δυνατόν πιο… σύντομα. Με ποιον τρόπο; Δίνοντας τη δυνατότητα… προπαραγγελίας του!

    Όλα αυτά συμβαίνουν στην… Κίνα, όπου πολλοί είναι οι sellers στο Alibaba online marketplace οι οποίοι επιτρέπουν στους επισκέπτες τους να προπαραγγείλουν τη νέα ναυαρχίδα της Apple, πριν αυτή ακόμη ανακοινωθεί.

    iphone-6-preorder

    Σε αυτή την πολύ χαρακτηριστική σελίδα, με το… γνώριμο minimal design της Apple, βλέπουμε έναν από τους πωλητές, ο οποίος δίνει δυνατότητα προπαραγγελίας του iPhone 6 (το οποίο βλέπουμε σε concept photo) στην τιμή των 7.999 γουάν (περί τα 955 ευρώ)! Αυτό είναι και το μέγιστο ποσό που καλείται να πληρώσει κάποιος που θέλει να “κλείσει” από τώρα το iPhone 6, ενώ, σε άλλες περιπτώσεις, αρκεί να πληρώσει μία μικρότερη προκαταβολή της τάξεως των 500 γουάν (περί τα 60 ευρώ).

    Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό από ένα από τα καταστήματα, νωρίτερα μέσα στο μήνα τρεις ήταν οι καταναλωτές που προπαρήγγειλαν ήδη το iPhone 6 δίνοντας το ποσό των 4.999 γουάν γι’ αυτό.

    Ενδεικτικά, στην Κίνα οι τιμές για ένα iPhone 5S είναι 5.288 γουάν και για ένα iPhone 5c 4.488 γουάν, με τους αναλυτές ωστόσο να σημειώνουν ότι το μεγαλύτερο iPhone 6 ίσως να είναι ακόμη ακριβότερο.

    Πέραν της δυνατότητας προπαραγγελίας του ίδιου του iPhone 6, βιασύνη υπάρχει πάντως και από κατασκευαστές αξεσουάρ, κάποιοι από τους οποίους έχουν ήδη ξεκινήσει να διαθέτουν… θήκες για τα iPhone των 4,7 και 5,5 ιντσών στο Amazon.

    Λίγη υπομονή ακόμη παιδιά και θα έρθει και η ανακοίνωση…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles