16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Jackie Chan: “Θέλω να γίνω ο Robert De Niro της Ασίας”

    Ο Jackie Chan είναι ο αδιαφιλονίκητος master των martial arts ταινιών, αλλά και ένας δημιουργός που δεν έχει σταματήσει να σκηνοθετεί, να πρωταγωνιστεί και να κάνει την παραγωγή σε ταινίες που του έχουν χαρίσει τον τίτλο του Living Legend. Αυτό ήταν και το βραβείο που του έδωσαν στο Far East Film Festival για την συνολική του προσφορά στο σινεμά, με το Indiewire να βρίσκει την ευκαιρία και να παίρνει μία χορταστική συνέντευξη, όπου ο συμπαθέστατος Κινέζος ηθοποιός μίλησε και είπε πολλά.

    jackie_chan

    Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα που δήλωσε ήταν πως θέλει στα επόμενα δέκα χρόνια να τον αναγνωρίζουν ως έναν πραγματικό ηθοποιό και όχι ως ένα απλό action star αφού η διάρκεια του “δεύτερου” είναι πολύ μικρή. Θέλει να τον δείχνουν στο δρόμο και να λένε πως ο Jackie Chan είναι ένας καλός ηθοποιός, και ελπίζει να γίνει ο Robert De Niro της Ασίας. Τα τελευταία 15 χρόνια έχει προσπαθήσει να αλλάξει πολύ την εικόνα του και συνεχίζει προς αυτή την πορεία, και δηλώνει κουρασμένος από την κουβέντα εάν θα γυρίσει το Rush Hour 2, 3 ή 4.

    Αποκαλυπτικός ήταν όσο αφορά και την σχέση του με το κοινό, αφού όπως είπε όταν είχε πλέον τα χρήματα για να κάνει καλύτερες παραγωγές και να χρησιμοποιήσει τα ακριβά ειδικά εφέ, οι fans δεν τους άρεσε αυτό που έβλεπαν. Είχαν συνηθίσει να βλέπουν τον Jackie Chan να πηδάει πραγματικά από το ένα κτίριο στο άλλο, να τραυματίζεται και να δοκιμάζει ξανά και ξανά τα όριά του.
    “Δεν θέλουν να δουν τον Jackie να γυρίσει το Superman. O Spiderman είναι πολύ εύκολος έτσι δεν είναι; Θέλω να το κάνω! Αλλά κανείς σκηνοθέτης δεν θα με πάρει για να κάνω αυτά τα πράγματα”.
    Όπως είπε θα συνεχίσει να γυρίσει martial arts για άλλα πέντε χρόνια και μετά “adios. Τότε θα κάνω μία ρομαντική ταινία!”. Διαβάστε την υπόλοιπη απολαυστική συνέντευξη εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles