15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πτυσσόμενο φωτιστικό LED για κάθε περίσταση!

    Για όσους χρειάζονται μια ικανή πηγή φωτισμού, επιτραπέζια ή και…πιό ευέλικτη, αλλά με φορητές ιδιότητες, η Smart Kit Electronics έχει την ιδανική πρόταση.

    led (2)

    Πρόκειται για ένα πτυσσόμενο φωτιστικό που διαθέτει 24 συνολικά LEDs, με δύο σκάλες φωτισμού και ενσωματωμένη μπαταρία. Ο βραχίονας με τις δύο αρθρώσεις μπορεί να ρυθμιστεί κατάλληλα για κάθε περίσταση και επιφάνεια, ενώ η μπαταρία επαναφορτίζεται εύκολα και γρήγορα μέσω του ηλεκτρικού δικτύου (το καλώδιο παρέχεται στη συσκευασία).

    led (3) led (4)

    Μπορείτε να εφαρμόσετε το πρώτο ή το δεύτερο (ισχυρότερο) επίπεδο έντασης φωτισμού και αν θέλετε να πάρετε το φωτιστικό μαζί σας, μπορείτε να το “κλείσετε” και να χωρέσει ακόμη και στην τσέπη σας, ενώ είναι πολύ ελαφρύ!

    led (1) led (6)

    Θα το βρείτε στο www.smartkit.gr

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles