19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ένα ποστ για την κόρη που περιμένει από τον Mark Zuckerberg

    Όταν δουλεύεις στο Facebook, πόσο μάλλον όταν το έχεις… δημιουργήσει, είναι προφανές ότι όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής σου τις μοιράζεσαι μέσα από αυτό. Και κάπως έτσι, ο ιδρυτής του δημοφιλούς social network, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε χθες, με ένα Facebook post, την ευτυχή είδηση πως εκείνος και η γυναίκα του Priscilla Chan περιμένουν το πρώτο τους παιδί, το οποίο είναι κοριτσάκι.

    mark zuckerberg priscilla chan

    Ο Mark Zuckerberg βέβαια, πέρα των ευχάριστων νέων, στέκεται ιδιαίτερα στη δημοσίευσή του σε ένα “δύσκολο” θέμα, αυτό των αποβολών, το οποίο αντιμετωπίζουν πολλά ζευγάρια σήμερα. Σημειώνει πως, πριν από αυτή την εγκυμοσύνη που πλέον έχει προχωρήσει αρκετά ώστε οι κίνδυνοι να είναι μικροί, η γυναίκα του είχε τρεις αποβολές, περιγράφοντας τα συναισθήματα του ζευγαριού τις δύσκολες περιόδους που πέρασαν. Γράφει πως δημοσιοποίησε το ζήτημα, καθώς, μετά από συζητήσεις με φίλους, οι δύο τους συνειδητοποίησαν πόσα πολλά ζευγάρια έχουν περάσει από αυτή τη δυσκολία και πως η εμπειρία τους είναι κάτι που μπορεί να φέρει ελπίδα αλλά και την άνεση σε ακόμη περισσότερους να μοιραστούν τις ιστορίες τους.

    Το post ολοκληρώνεται περισσότερο… ευχάριστα, με τον μέλλοντα μπαμπά να σημειώνει ότι σε υπερηχογράφημα η κόρη του του έκανε ένα “thumbs up” like με το χέρι της, έτσι είναι πεπεισμένος ότι ήδη… παίρνει από εκείνον. 

    Διαβάστε ολόκληρη τη δημοσίευση του Mark Zuckerberg και της Priscilla Chan περιμένοντας την κόρη τους

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles