16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Master Chief πάει κόντρα στο ρεύμα στο καταιγιστικό launch trailer του Halo 5: Guardians!

    To Halo 5: Guardians δε χωράει αμφιβολία ότι ανήκει στα πιο αναμενόμενα games της φετινής χρονιάς, καθώς εκατομμυρία gamers σε ολόκληρο τον κόσμο δε βλέπουν την ώρα να παίξουν τις νέες περιπέτειες του Master Chief! To Halo 5: Guardians είμαστε σίγουροι ότι θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις του Xbox One στα ύψη και είναι γνωστό ότι η Microsoft και η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, 343 Industries, έχουν βάλει τα δυνατά τους για να προσφέρουν στους gamers μία εμπειρία που θα τους μείνει πραγματικά αξέχαστη.

    Halo 5 Guardians 2 45

    Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, στην αρχή της δραματικής ιστορίας του Halo 5, βλέπουμε τον Master Chief να τραβάει τον δικό του δρόμο προς το άγνωστο, αντιδρώντας στις εντολές και σπάζοντας τους κανόνες. Tότε το επιτελείο των γήινων δυνάμεων επιστρατεύει τον Spartan Locke και την ομάδα του, οι οποίοι αναλαμβάνουν να συλλάβουν τον ήρωα του Halo και να τον οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης. Ωστόσο, την ώρα που ο Agent Locke καταδιώκει τον Master Chief, στον γαλαξία μας συμβαίνουν γεγονότα που μπορεί να οδηγήσουν το ανθρώπινο γένος στον ολοκληρωτικό αφανισμό... Το story που θα δούμε να εξελίσσεται στο Halo 5, πρόκειται να θέσει σε κίνηση μία σειρά από events που θα μας παρουσιάσουν το «μεγαλύτερο κυνηγητό στην ιστορία του gaming», όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι υπεύθυνοι της Microsoft. Το launch trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω είναι διανθισμένο με τους ήχους του γνωστού συγκροτήματος Muse, με το κομμάτι «Knights of Cydonia» να ακούγεται στη διαπασών! Δεν σας κρύβουμε ότι μας έχει ανοίξει την όρεξη για τα καλά…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles