15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκλειδώνοντας το Moto X με ένα ψηφιακό tattoo! (vid)

    Αναζητάτε έναν ακόμη ιδιαίτερο τρόπο για να ξεκλειδώνετε το smartphone σας, πέρα από το Face Unlock ή το δακτυλικό σας αποτύπωμα; Τώρα μπορείτε, με τη βοήθεια ενός… ψηφιακού tattoo!

    Η Motorola και το Google Advanced Technology and Projects group, με επικεφαλής την πρώην διευθύντρια της DARPA, Regina Dugan, μας είχαν προϊδεάσει από πέρυσι σχετικά με την ενασχόληση τους με τα ηλεκτρονικά tattoos, τα οποία μπορούν να έχουν άπειρες εφαρμογές. Τώρα, ωστόσο, έχουμε την πρώτη απλή χρήση τους, ένα digital tattoo, το οποίο μπορείτε να κολλήσετε στο δέρμα σας ώστε να ξεκλειδώνει το κινητό σας.

    moto-x-digital-tattoo

    H δυνατότητα αυτή παρέχεται, προς το παρόν, μόνο σε συνεργασία με το Moto X, ενώ το ειδικό αυτό “τατουάζ”, το οποίο αναπτύχθηκε από την ομάδα του Google ATAP και την VivaLnk, είναι κατασκευασμένο από υπέρλεπτο, εύκαμπτο υλικό και έχει το μέγεθος ενός κέρματος. Μπορεί να παραμείνει στο σώμα σας για έως και πέντε ημέρες, “επιβιώνοντας” σε δύσκολες καταστάσεις όπως το ντους ή το κολύμπι. Αξιοποιεί την τεχνολογία NFC, αποτελώντας έναν πολύ γρήγορο τρόπο για να ξεκλειδώνετε τη συσκευή σας, χωρίς την ανάγκη να τοποθετήσετε κάποιο password.

    Η Vivalnk στην Αμερική προσφέρει το πακέτο των 10 tattoos στην τιμή των 10 δολαρίων, ώστε να αποτελέσει τον “ιδανικό σύντροφο” των κατόχων του Moto X. Τι λέτε; Θα το αγοράζατε;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles