16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέες αντιπροσωπείες επώνυμων χορδών και προϊόντων κιθάρας

    ghs strings and rocktron

    [Δ.Τ.] Τρεις μήνες μετά από την σημαντική ανακοίνωση της εταιρείας μας σχετικά με την αποκλειστική αντιπροσώπευση των εταιρειών του Fender Group ΤΑΚΑΜΙΝΕ, GUILD, GRETSCH GUITARS, JACKSON /CHARVEL, EVH στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αποκλειστική αντιπροσώπευση δύο ιδιαίτερα σημαντικών εταιρειών, της GHS και της ROCKTRON, οι οποίες εμπλουτίζουν και ολοκληρώνουν την προσφερόμενη γκάμα μας στον χώρο της κιθάρας.

    Η GHS αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές χορδών στην παγκόσμια αγορά.  Με εμπειρία μισού αιώνα, προσφέρει τεράστια γκάμα για τα περισσότερα είδη εγχόρδων με πολλές κατασκευαστικές καινοτομίες που την διαφοροποιούν ουσιαστικά από τους ανταγωνιστές της.  Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι  χορδές κιθάρας και μπάσου GHS Boomers αποτελούν την πρώτη επιλογή για εκατομμύρια μουσικούς σε όλο τον κόσμο.  Η συνεργασία της με πολλούς διάσημους μουσικούς, οι οποίοι συμβάλουν ενεργά στην διαδικασία σχεδιασμού των χορδών, έχει ως αποτέλεσμα την συνεχή παρουσίαση πολλών νέων Signaturesets.  Η γκάμα της δεν περιορίζεται μόνο στις χορδές, αλλά περιλαμβάνει και άλλα, αξιόλογης ποιότητας αξεσουάρ κιθάρας, όπως ζώνες, πένες και καθαριστικά μουσικών οργάνων.

    Η ROCKTRON  είναι μία από τις σημαντικότερες Αμερικάνικες εταιρίες εξελιγμένων προενισχυτών, ενισχυτών, επεξεργαστών δυναμικών περιοχών και εφέ κιθάρας. Από την δεκαετία του ‘80 με  το μοναδικό HUSH® noise reduction, μέχρι και σήμερα με προϊόντα όπως το  MIDI Raider MIDI controller, συνεχίζει να προσφέρει στον κιθαρίστα προϊόντα ξεχωριστά στο είδος τους.  Αναφέρουμε μόνο ένα μικρό δείγμα διάσημων μουσικών που χρησιμοποιούν σήμερα προϊόντα Rocktron:  Dave Mustaine, Brian May, Prince, Neil Schon, Slash, Steve Stevens, Eddie Van Halen, Judas Priest, Iron Maiden, Black Sabbath, Queen, Pearl Jam, U2, Bon Jovi, Red Hot Chili Peppers, Alice in Chains, Nine Inch Nails, the Deftones κ.α.

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles