15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Nokia RM-1187, το πρώτο feature phone στη νέα εποχή της ιστορικής εταιρείας εμφανίζεται στην Κίνα!

    Το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούγονται συνεχώς φήμες που αφορούν στην μεγάλη επιστροφή της Nokia στο προσκήνιο, με την κυκλοφορία νέων Android-based smartphones. Ακόμη βέβαια δεν έχουμε την παραμικρή επιβεβαίωση για τις συγκεκριμένες συσκευές, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η πρώην «βασίλισσα» της κινητής τηλεφωνίας δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά μόνο στην μελλοντική ανάπτυξη high-end συσκευών βασισμένων σε λειτουργικό Android, αλλά παράλληλα εξακολουθεί να κοιτάζει στην οικονομική αγορά των feature phones.

    Nokia-RM-1187 Feature Phone 1

    Πρόσφατα πήρε έγκριση από την επιτροπή τηλεπικοινωνιών της Κίνας, το Nokia RM-1187, ένα οικονομικά προσιτό feature phone το οποίο φυσικά δεν ξεχωρίζει για τα ανεπτυγμένα high-tech χαρακτηριστικά του, αλλά είναι ιδανικό για τους χρήστες που αναζητούν ένα κινητό που να είναι απλώς… τηλέφωνο. Ουσιαστικά πρόκειται για το πρώτο feature phone που μας έρχεται από τη Nokia ύστερα από την εξαγορά της από την Foxconn, για αυτό και θεωρείται η πρώτη συσκευή που κυκλοφορεί ύστερα από αυτό το νέο deal. Το Nokia RM-1187 θα διαθέτει οθόνη στις 2.4 ίντσες (ανάλυση στα 240×320 pixels), 16ΜΒ RAM, μπαταρία με χωρητικότητα στα 1025mAh, 16MB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμη μέσω microSD στα 64GB). Επίσης, θα διαθέτει δύο κάμερες και το βάρος του δεν θα ξεπερνάει τα 83 γραμμάρια. Αν και δεν γνωρίζουμε το πότε θα κάνει την εμφάνιση του σε άλλες αγορές (πλην της κινεζικής), ούτε το ποια θα είναι η τιμή του (θα είναι σούπερ οικονομικό εννοείται), παρόλα αυτά αποτελεί ένα ακόμη δείγμα ότι η Nokia ετοιμάζεται δυναμικά για τη μεγάλη της επιστροφή

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles