15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο απόλυτος F2G διαγωνισμός! Κερδίστε απίθανα Pro Evolution Soccer δώρα από την WIND και τα Public!

    Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού Pro Evolution Soccer 2015,  η WIND ξεκινά ένα νέο εκπληκτικό F2G διαγωνισμό που θα διαρκέσει μέχρι τις 17/12/2014. Συγκεκριμένα, όσοι ενεργοποιήσουν ένα F2G +more ή οποιοδήποτε άλλο πακέτο παίρνουν μέρος στην κλήρωση για δύο μοναδικές κονσόλες Xbox One και δέκα PES 2015 από τα καταστήματα Public.

    PES 2015_2C

    Το αναβαθμισμένο PES 2015 προσφέρει συγκλονιστικές στιγμές συγκίνησης και ποδοσφαιρικής πανδαισίας, σε όλους τους gamers που λατρεύουν τη στρογγυλή θεά.  To team της Konami αυτή τη φορά, έβαλε τα δυνατά του για να δημιουργήσει μία άκρως ρεαλιστική εμπειρία, ανεβάζοντας τον πήχη για μία ακόμη φορά πολύ ψηλά.

    PES 2015_1

    Το PES 2015 επιστρέφει στις βασικές αξίες του PES για απόλυτο έλεγχο, άμεσο χειρισμό και έμφαση στο gameplay, όπου ο χρήστης μπορεί χωρίς εμπόδια να παίξει όπως ακριβώς θέλει. Κάθε πάσα, κάθε σουτ και κάθε κίνηση εκτός φάσης είναι ισορροπημένη ώστε το αποτέλεσμά της να προσφέρει τη μεγαλύτερη ρεαλιστική απόκριση στον παίκτη και στον τρόπο που προβάλλεται στο γήπεδο. Με απίστευτα response times, εκπληκτικές προσωπικές ντρίμπλες  και πλήρη έλεγχο στην αμυντική λειτουργία, το PES 2015 πρόκειται για το πιο ρεαλιστικό ποδοσφαιράκι που παίξατε ποτέ!  

    Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό F2G Pro Evolution Soccer 2015, θα βρείτε στη διεύθυνση: http://www.wind.gr/gr/f2g/f2g-fun/diagonismoi/pes-2015/

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles