15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Φωτογραφίστε έγκαιρα την κάθε στιγμή με το Snapshot για Android!

    Πολλές φορές βιαζόμαστε να τραβήξουμε έγκαιρα μία φωτογραφία (ή ένα βίντεο) θέλοντας να μη χάσουμε εκείνη τη στιγμή. Βγάζουμε το smartphone από την τσέπη, πατάμε το κουμπί για να «ξυπνήσει» η συσκευή μας, και στην καλύτερη περίπτωση σέρνουμε το δάχτυλο προς το εικονίδιο της κάμερας εν ώρα ξεκλειδώματος. Δύο κινήσεις, λοιπόν, για να ανοίξει η εφαρμογή της κάμερας και να ξεκινήσουμε τις λήψεις φωτογραφιών.

    snapshot for android

    Μία νέα εφαρμογή στο Play Store με ονομασία Snapshot επιτρέπει στους χρήστες το άνοιγμα της εφαρμογής της κάμερας με μία κίνηση! Μετά την εγκατάσταση και το άνοιγμα της εφαρμογής, αρκεί ο χρήστης να γυρίσει τη συσκευή του σε landscape, δηλαδή οριζόντιο, προσανατολισμό, όπως συνηθίζουμε να βγάζουμε τις φωτογραφίες, και να πατήσει το πλήκτρο για να «ξυπνήσει» η συσκευή του, έτσι ώστε να ανοίξει αμέσως η κάμερα.

    Η εφαρμογή πρέπει να είναι ανοιχτή και να τρέχει στο παρασκήνιο για να λειτουργήσει, όμως η ομάδα της υπόσχεται πως έχει μηδαμινή επίδραση στην κατανάλωση της μπαταρίας, αφού το μόνο που ελέγχει είναι το επιταχυνσιόμετρο την ώρα που ο χρήστης «ξυπνάει» τη συσκευή του για να ελέγξει τον προσανατολισμό της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles