15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Sticko: Ένα gadget που προσφέρει απίστευτο κόλλημα

    H micase μάς στέλνει την εμπειρία ενός χρήστη του sticko, ενός πολυχρηστικού gadget για το κινητό σας κι εμείς τη δημοσιεύουμε.

    Αγόρασα το sticko από την miCase περισσότερο επειδή ήταν ιδιαίτερα οικονομικό και μου τράβηξε το ενδιαφέρον η διαφήμισή του στο Facebook. Το παρέλαβα δυο μέρες αργότερα και δεν το άνοιξα κατευθείαν αφού δεν περίμενα κάτι σπουδαίο, αλλά τελικά διαψεύσθηκα πανηγυρικά.

    sticko

    Πρόκειται για ένα πανέξυπνο gadgetάκι που μου έλυσε τα χέρια σε άπειρες περιπτώσεις. Θεωρητικά, προορίζεται για βάση αυτοκινήτου, αλλά στην πράξη δεν το χρησιμοποιώ μόνο για αυτό. Τις περισσότερες φορές το χρησιμοποιώ για να βεντουζάρω το κινητό μου στη θέση του όταν το φορτίζω, αφού έχω το κακό συνήθειο να μπερδεύομαι με το καλώδιο του φορτιστή και να πετάγεται το κινητό στο πάτωμα (γεγονός που το έχω πληρώσει πολύ ακριβά σε αντικατάσταση οθονών). Με το Sticko, το κινητό δεν κουνάει από τη θέση του, απλώς αποσπάται το καλώδιο και το πολύ πολύ να φάω καμιά τούμπα κι εγώ.

    Ασφαλώς στο αυτοκίνητο μου έχει λύσει τα χέρια, αφού τοποθετείται κυριολεκτικά παντού. Στο παρμπρίζ, στον καθρέφτη, στο ταμπλό, στα πλαινά παράθυρα κλπ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν είμαι υποχρεωμένος να το έχω σε μια και μόνη θέση, παρά το βεντουζάρω οπουδήποτε με βολεύει κάθε στιγμή. Χαμηλά στις ταχύτητες αν θέλω να φορτίσω το κινητό από τον αναπτήρα, ψηλά στο παρμπρίζ αν θέλω να χρησιμοποιήσω το navigation, στο κέντρο του ταμπλό αν απλώς θέλω να παίξω μουσική.

    Κάποια στιγμή πήρα χαμπάρι πως το Sticko είναι πάρα πολύ χρήσιμο ώστε να στερεώνω το κινητό μου υπό κλίση στο γραφείο και να μπορώ να πληκτρολογώ αυτό που θέλω με το ένα χέρι χωρίς να μετακινείται ή να είναι ξαπλωμένο flat. Με λίγα λόγια μετατρέπει το κινητό μου σε ένα σταθερό τηλέφωνο γραφείου, κάνω dial τους τηλεφωνικούς αριθμούς που θέλω ή βλέπω τις ενημερώσεις μου χωρίς να χρειάζεται να το παίρνω στα χέρια μου.

    sticko03

    Φυσικά, έχω βγάλει και απίστευτες selfies βεντουζάροντας το κινητό μου σε τζαμαρίες, αλουμινένια κουφώματα, βιτρίνες, ακόμα και μεταλλικούς στύλους ή πινακίδες του δρόμου. Γενικά βεντουζάρει σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια και βγάζεις την selfie σου στη στιγμή.

    Με λίγα λόγια το έχω πάντα μαζί μου γιατί κάθε μέρα ανακαλύπτω και μια νέα χρήση του η οποία είτε είναι πανέξυπνη είτε είναι εντελώς αστεία και καλαμπουρίζουμε για αυτό με την παρέα.

    sticko01

    Στα 16 μόλις ευρώ, έχει βγάλει τα λεφτά του από την πρώτη κιόλας μέρα.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles