20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφορεί υπερσπάνιο συλλεκτικό ρολόι Super Mario με κόστος στα… 18.950$!

    Πολλές φορές τα ακριβά ρολόγια χειρός μπορεί να κοστίζουν ακόμη και μία μικρή περιουσία, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που αποτελούν ένα είδος πολυτελείας (για λίγους και εκλεκτούς). Αναμφίβολα, τα πολύ ακριβά ρολόγια θεωρούνται «επένδυση», ένα ιστορικό κειμήλιο που περνάει από γενιά σε γενιά. Για αυτό λοιπόν, η Nintendo με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού του θρυλικού Super Mario, ανέθεσε στην γνωστή κατασκευάστρια πολυτελών ρολογιών, Romain Jerome, την κατασκευή ενός ρολογιού που θα είναι εμπνευσμένο από τις περιπέτειες του αγαπημένου ήρωα!

    Super Mario Luxury Watch

    Το Super Mario Watch πρόκειται για μία ειδική και υπερσπάνια περίπτωση όμως, καθώς όπως έγινε γνωστό η Romain Jerome σκοπεύει να κυκλοφορήσει μόλις 85 ρολόγια για τους φανατικούς συλλέκτες, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι δεν θα διστάσουν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη (και όταν λέμε βαθιά, εννοούμε «πολύ βαθιά»). Ο σπάνιος χαρακτήρας του είναι ικανός να εκτινάξει τη συλλεκτική αξία του συγκεκριμένου ρολογιού στα ύψη, καθώς το Super Mario Bros. Watch κοστίζει ούτε 1.000, ούτε 2.000, αλλά… 18.950 δολάρια! Στο ξεχωριστό αυτό ρολόι απεικονίζονται o γνωστός ήρωας Super Mario, ένα μανιτάρι και background εικόνες από το κλασικό ιστορικό παιχνίδι. Όλες οι λεπτομέρειες του είναι ζωγραφισμένες με το χέρι και εννοείται πως για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά υψηλής ποιότητας. Κομματάκι ακριβό δε λέμε, αλλά σίγουρα έχει την αξία του…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles