16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τhe Beast 2.0: Αυτή θα είναι η λιμουζίνα του νέου προέδρου των ΗΠΑ

    Φήμες των τελευταίων ημερών, υποστηρίζουν πως ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ θα έχει στη διάθεσή του μια νέα έκδοση του … «Κτήνους» που θα διασφαλίζει τις μετακινήσεις του, όταν θα αναλάβει το οβάλ γραφείο. Η προεδρική λιμουζίνα Cadillac γνωστή ως «The Beast», ανανεώθηκε τελευταία φορά το 2009.

    516972028

    Η Cadillac διευκρινίζει ότι δεν έχει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε το όχημα θα είναι έτοιμο, ενώ δεν έχει σκοπό και να συγκεκριμενοποιήσει τα χαρακτηριστικά της νέας λιμουζίνας, η οποία θα φέρει το παρατσούκλι «Beast 2.0». Και αυτό, γιατί οι λεπτομέρειες όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της προεδρικής λιμουζίνας, αποτελούν ζήτημα εθνικής ασφαλείας. Όπως αποκάλυψαν κάποιες πρώιμες φωτογραφίες, η Beast 2.0 θα μοιάζει σαν ένα Escalade SUV ή CT6 sedan στο ίδιο περίπου σχήμα και μέγεθος με την προηγούμενη.

    beast8-1

    Φήμες τη θέλουν να καταφθάνει εγκαίρως για την Ορκωμοσία του νέου Προέδρου, αν και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν για τους λόγους που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Λέγεται πως θα είναι σε θέση να μεταφέρει επτά επιβάτες. Η λιμουζίνα, δεν προορίζεται για μακρινά ταξίδια. Αντίθετα, μεταφέρει τον πρόεδρο από και προς το Air Force One, ή χρησιμοποιείται για κοντινές διαδρομές στην Ουάσιγκτον. Σημαντικά εξελιγμένα, λέγεται ότι θα είναι τα συστήματα οπλισμού, χωρίς όμως να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε επακριβώς.

    beast3-1

    Η ακριβής διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής παραμένει επτασφράγιστο μυστικό από την Μυστική Υπηρεσία, το σώμα που είναι επιφορτισμένο με την ασφάλεια του Προέδρου. Οι συζητήσεις για ένα νέο μοντέλο, ξεκίνησαν το 2014, όταν και υποστηρίχθηκε ότι η τοποθέτηση όλου του οπλισμού έχει πολλές τεχνικές προκλήσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles