15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Machinima φέρνει την web series Street Fighter: Resurrection

    Πολλοί υποστηρίζουν πως το Street Fighter χρειάζεται μία τηλεοπτική σειρά και ίσως δεν θα ήταν κακή ιδέα να φροντίσει το θέμα το Netflix. Μέχρι να γίνει ωστόσο κάτι τέτοιο πραγματικότητα ευτυχώς υπάρχει το Machinima, το αμερικάνικο streaming website/network που έχει έτοιμο το follow up του επιτυχημένου Street Fighter: Assassin’s Fist, το Street Fighter: Resurrection, την καινούργια live-action miniseries που περιμένουν πολλοί fans. 

    Street Fighter- Resurrection

    To Street Fighter είναι το πιο διάσημο fighting game εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες, με το τελευταίο Street Fighter V να είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά. Με αυτή την ευκαιρία η Ιαπωνέζικη developer Capcom και το Machinima συνεργάζονται για να βουτήξουν ξανά σε μία ιστορία που προχωρά ακάθεκτη και δεν δείχνει κανένα σημάδι κόπωσης.
    Οι θρυλικοί πολεμιστές συνεχίζουν την δράση τους 10 χρόνια μετά το Assassin’s Fist, με τον Charlie Nash (Alan Mousi) να επιστρέφει από τους νεκρούς και να τα βάζει με τη νέα φουρνιά των street fighters. Οι Ryu και Ken, που τους ερμηνεύουν οι Mike Moh και Christian Howard, είναι πανέτοιμοι να μπλέξουν κι αυτοί στις μάχες.
    Αυτή είναι η τρίτη σειρά των live-action shorts, μετά το Street Fighter Legacy και το Assassin’s Fist και την σκηνοθετεί ξανά ο Joey Anash. Το Resurrection θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου.

    https://www.youtube.com/watch?v=EFCYfvMg-3s

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles