15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Streem σου προσφέρει απεριόριστο online χώρο!

    Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για μια νέα υπηρεσία online storage, το Streem. Τι είναι πάλι αυτό; Μία κλασσική υπηρεσία cloud storage που παίζει σε PC, iPad και iPhone και σου προσφέρει χώρο (απ’ ευθείας αποθήκευση δεδομένων στους servers του και όχι απλά συγχρονισμό με τον δίσκο ή τις συσκευές σου). Γιατί ασχολούμαστε μαζί του; Here’s the thing…

    streem

    Το Streem λοιπόν διατείνεται πως προσφέρει απεριόριστο χώρο. Μπορεί σαν υπηρεσία να είναι παρόμοια με το Dropbox και το Google Drive, όμως για την ώρα προσφέρει απεριόριστο χώρο. Το catch στην όλη υπόθεση είναι ότι αυτό ισχύει για τη beta περίοδο και για όσους κάνουν share το link που θα τους παρέχει η υπηρεσία. Μετά το πέρας της beta, οι συμμετέχοντες σε αυτή θα πάρουν έναν ακόμα μήνα δωρεάν χρήσης του Streem (με unlimited storage) και από ‘κει και πέρα θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ του δωρεάν πακέτου (20 GB χώρου) και του επί πληρωμή (απεριόριστα GB).

    Το Streem ξεκαθαρίζει ότι τα δεδομένα σου θα είναι ασφαλή καθώς χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256 bit και όλες οι επικοινωνίες γίνονται βάσει πρωτοκόλλων SSL.

    Τι λες; Θα το δοκιμάσεις;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles