15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το επίσημο video που αποκαλύπτει τις “αρετές” του BlackBerry Priv!

    To Priv αποτελεί ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για την BlackBerry, καθώς είναι το πρώτο της smartphone που βασίζεται σε Android OS και οι υπεύθυνοι της καναδικής εταιρείας στηρίζουν πολλά πάνω του. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι (μεταξύ αυτών και ο John Chen) που θεωρούν ότι εάν τελικά το BlackBerry Priv δεν “πιάσει” στην αγορά, τότε δεν αποκλείεται η ιστορική εταιρεία να αποσυρθεί από την αγορά της κινητής τηλεφωνίας.

    BlackBerry Priv

    Όπως και να ‘χει, η νέα ναυαρχίδα της BlackBerry αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να κυκλοφορήσει στην αγορά και ήδη η γνωστή εταιρεία για να προετοιμάσει καλύτερα τους fans της κυκλοφόρησε ένα επίσημο video που φανερώνει ορισμένες από τις αρετές της πρώτης Android-based συσκευής που δημιούργησε. To BlackBerry Priv θα διαθέτει οθόνη 5.4 ιντσών QHD (1440×2560 pixels), ενώ στην “καρδιά” του θα βρίσκεται ένα Snapdragon 808 SoC με εξαπύρηνη CPU και την Adreno 418 GPU, ενώ παράλληλα θα συνοδεύεται από 3GB μνήμης RAM. Επίσης, το Priv θα διαθέτει 32GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ το “clue” θα είναι η δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD που θα φτάνει μέχρι και τα 2ΤΒ! Εκτός από τα παραπάνω, το high-end smartphone της BlackBerry θα διαθέτει κύρια κάμερα στα 18MP με Optical Image Stabilization, εξαιρετική αυτονομία με μπαταρία στα 3.410mAh, Android Lollipop 5.1.1 OS, ενώ δεν θα του λείπει και το all-time classic QWERTY πληκτρολόγιο σε μορφή slider. Ρίξτε μία ματιά στο official video που ακολουθεί για να το δείτε εν δράσει…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles