15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    X-Mini ME XAM16. Τα pocket ηχεία που τα παίρνεις μαζί σου παντού!

    Εάν αγαπάς τη μουσική, σίγουρα θέλεις να την παίρνεις μαζί σου παντού, για αυτό τα pocket ηχεία X-Mini ME XAM16, τα οποία είναι ότι πρέπει ακόμη και για τους μαθητές, οι οποίοι μπορούν πλέον να ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική όχι μόνο στις σχολικές εκδρομές… αλλά και στα διαλλείματα (με λίγη παραπάνω προσοχή πάντα)!

    X-Mini-speakers-black-1000-0829480

    Πραγματικά, η X-Mini έκανε το θαύμα με τα pocket size ηχεία που έχουν έρθει με πλούσιες λειτουργίες και αξεπέραστα χαρακτηριστικά. Τα X-Mini ME XAM16-GMB ακολουθούν τον κλασικό σχεδιασμό των Capsule ηχείων, ενώ συνδέονται ενσύρματα με πλήθος συσκευών, όπως κινητά τηλέφωνα, tablets και laptops μέσω του καλωδίου AUX 3.5 mm jack. Μάλιστα, τα ξεχωριστά αυτά ηχεία, αφού φορτιστούν μέσα από USB, στη συνέχεια μπορούν να αντέξουν έως και 6 ώρες αναπαραγωγή μουσικής! Έχει βάρος μόλις 44 g, μαγνητική θωράκιση 31 mm, ισχύ ηχείου 1.5 Watt και συχνότητα απόκρισης: 200 Hz – 20 kHz. To σημαντικότερο όλων βέβαια είναι το μικροσκοπικό τους μέγεθος, που σημαίνει ότι μπορείς να τα έχεις μαζί σου παντού.  X-Mini-speakers-black-right-1000-0829480

    Με τα X-Mini ME XAM16 απολαμβάνεις καθαρό ήχο, διασκεδάζεις δίχως διακοπές και είσαι σίγουρος ότι όλα όσα θέλεις τα έχεις στα χέρια σου. Τι καλύτερο για τους μαθητές που θέλουν να χαλαρώσουν λιγάκι από την καθημερινή πίεση των μαθημάτων στο σπίτι ή ακόμη και στο… σχολείο!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles