20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Derek Zoolander συνομιλεί με τον Stephen Hawking(;) σ’ ένα απίθανο trailer

    14 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο τρομερός αυτός τύπος που λέγεται Derek Zoolander εμφανίστηκε στις κινηματογραφικές οθόνες και έγραψε ξεκαρδιστική ιστορία. Τώρα είναι έτοιμος να επιστρέψει για το Zoolander 2 και το trailer που εμφανίστηκε κάνει ήδη το γύρο του internet σαρώνοντας.  

    zoolander 2

    To sequel ξεκινάει με ένα κλιπ όπου η φωνή του Stephen Hawking (;) αναρωτιέται για τα μεγάλα φιλοσοφικά ερωτήματα της ζωής. Και εκεί που περιμένεις να ακούσεις και καμία απάντηση, εμφανίζεται ο τεράστιος αυτός τύπος, ο όχι και τόσο “σπίρτο” super model που έγινε wannabe κατάσκοπος για να θέσει το ερώτημα που τον απασχολεί περισσότερο και να σε αφήσει ξερό.
    Η ιστορία του Zoolander 2 θα συνεχίζεται 10 χρόνια μετά το πρώτο φιλμ, με τους περίφημους Derek και Hansel, που τους είχαμε δει πριν από λίγους μήνες για πρώτη φορά να προμοτάρουν το φιλμ, να έχουν εξαφανιστεί. Η επιστροφή τους θα είναι δυναμική και… ο θεός να μας φυλάει. Μαζί τους φυσικά θα είναι και ο φοβερός και τρομερός Mugatu, βλέπε Will Ferrell.
    Στο Zoolander 2 θα πρωταγωνιστούν οι Ben Stiller (που σκηνοθετεί κιόλας), Owen Wilson, Will Ferrell, Penélope Cruz, Christine Taylor, Kristen Wiig, Billy Zane, Fred Armisen, Justin Bieber, Kim Kardashian, Olivia Munn, Kanye West, Ariana Grande και Mika. 
    Το σενάριο είναι μία δουλειά των Justin Theroux και Stiller. Το φιλμ της Paramount Pictures αναμένεται στις 12 Φεβρουαρίου του 2016.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles