21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η ZTE σημειώνει αύξηση εσόδων για το πρώτο εξάμηνο του 2016!

    Η κινεζική ZTE έδωσε στη δημοσιότητα τα οικονομικά της στοιχεία που αφορούν για το πρώτο εξάμηνο του 2016. Με βάση τα συγκεκριμένα δεδομένα η ZTE σημείωσε αύξηση στα έσοδα της που ανήλθε στο 4.05%, κάτι που μεταφράζεται σε περίπου 6 δισεκατομμύρια ευρώ. Από αυτά ένα 58% προέρχεται από την αγορά της Κίνας και το υπόλοιπο αφορά τις υπόλοιπες μεγάλες αγορές.

    ZTE-Grand-S-II

    Η ZTE βλέποντας τα νούμερα της να ανεβαίνουν σχεδιάζει να διαθέσει το 15% των εσόδων της στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης. Αν και τα παραπάνω δεδομένα αφορούν το σύνολο των δραστηριοτήτων της κινεζικής εταιρείας, εκεί που πραγματικά η ZTE κάνει θραύση είναι ο τομέας των networks και των υποδομών, καθώς θεωρείται ο νούμερο ένα προμηθευτής σε εξοπλισμό που σχετίζεται με τα δίκτυα 4G. Όσον αφορά την αγορά των consumer mobile προϊόντων, οι υπεύθυνοι της ZTE δηλώνουν ευχαριστημένοι με την πορεία των συσκευών τους, ειδικότερα για τα μοντέλα που ανήκουν στην οικογένεια Axon και Blade. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η γνωστή εταιρεία βρίσκεται ανάμεσα στις top-6 εταιρείες στον κόσμο, με εντυπωσιακά νούμερα σε συγκεκριμένες αγορές, όπως είναι για παράδειγμα το δεύτερο μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στη Ρωσία η η τέταρτη θέση στη Βόρειο Αμερική, Σουηδία, Ισπανία και Νότιο Αφρική.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles