21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αφετηρία η Κύπρος στην εξαγορά του μεριδίου της Forthnet!

    Ενώ διανύουμε τον δεύτερο μηνά του καλοκαιριού, το κλίμα στις τηλεπικοινωνίες φαίνεται να «παίρνει φωτιά». Αυτή τη φορά όχι μέσω της ανακύκλωσης διαφόρων σεναρίων, αλλά μέσω μιας πραγματικής κεφαλαιακής έγχυσης με προορισμό την Κάντζα και αφετηρία την Κύπρο. Όταν λέμε Κύπρο βέβαια, μια κουβέντα είναι. Γιατί η απόκτηση του μεριδίου των αποχωρησάντων Ολλανδών, έγινε από Κύπριο δικηγόρο, πολύ γνωστό στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, μέσω μιας αλυσίδας επενδυτικών εταιριών η μία θυγατρική της άλλης. Η ιστορία πάντως περί της απευθείας επένδυσης ενός μεγαλοδικηγόρου realestate στην Κύπρο δεν φαίνεται, τόσο ξεκάθαρη όσο διατυπώνεται στην ανακοίνωση στο χρηματιστήριο. Μόνη επιλογή είναι να ακολουθήσουμε τα στοιχεία για να αναζητήσουμε τη λογική.

    Τον τελευταίο καιρό υπήρχε μεγάλη φημολογία για επιχειρηματία εμπλεκόμενο με τις τηλεπικοινωνίες και πολλοί παρασύρθηκαν σε λάθος συμπεράσματα.

    Κλειδί στην εξεύρεση της άκρης του νήματος, είναι η αναζήτηση νυν επιχειρηματία-επενδυτή private equity fund με έδρα την Κύπρο και πρότερο έντονο τηλεπικοινωνιακό βίο.

    Σε συνέχεια των συλλογισμών, αν βάλουμε στην εξίσωση ένα συνδυασμό επενδυτικού fund και στελέχους των Τηλεπικοινωνιών με πείρα στις αγοραπωλησίες σε αυτό τον τομέα, φαίνεται ότι τα κομμάτια έχουν πάρει τη θέση τους στην σκακιέρα και το παιχνίδι του consolidation είναι έτοιμο ν’αρχίσει.  Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για εξαγορά με ονοματεπώνυμο και αυτό δεν θα αργήσει να φανεί…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles