16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η ανοδική πορεία συνεχίζεται για το MTV NRG

    Μετά από το εντυπωσιακό ξεκίνημα που έγινε τους τελευταίους μήνες του 2011, το MTV NRG εξακολουθεί να διατηρεί μια σταθερή ανοδική πορεία στα νούμερα τηλεθέασης από μήνα σε μήνα.

    Για τον μήνα Φεβρουάριο, οι επίσημες μετρήσεις της Nielsen φέρνουν τον μέσο όρο τηλεθεατών ανά ημέρα στους 29,720, ενώ το αντίστοιχο νούμερο για τον Ιανουάριο ήταν 24,125.

    Ένα ακόμα συμπέρασμα που βγαίνει από τα αναλυτικά στοιχεία είναι ότι τα νεανικά κοινά βάζουν ακόμα πιο πολύ στο πρόγραμμά τους το MTV NRG σε γιορτές και αργίες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα σαββατοκύριακα ο αριθμός των τηλεθεατών που συντονίζονται για να απολαύσουν το νέο πρόγραμμα του MTV NRG είναι πολύ μεγαλύτερος ενώ την Καθαρή Δευτέρα 27/02 το ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα που περιλάμβανε παραγωγές του MTV από το πρωί είχε μεγάλη ανταπόκριση.

    Το πρόγραμμα του MTV NRG συνεχίζει να ανανεώνεται τόσο με νέες διεθνείς παραγωγές από το MTV, όσο και με μικρές τοπικές παραγωγές και ενότητες που υπόσχονται να κρατήσουν τα νεανικά μάτια καρφωμένα στους τηλεοπτικούς δέκτες!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles