22.1 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
More

    Η ΜΤΝ, σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής (CITEA), ενημερώνει μαθητές για τις ηλεκτρονικές δεξιότητες!

    Η ΜΤΝ, στο πλαίσιο της εκστρατείας “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ηλεκτρονικών Δεξιοτήτων 2012” (eskills week 2012) και σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής (CITEA), φιλοξένησε και ενημέρωσε 60 μαθητές σχετικά με το ευρύ φάσμα ευκαιριών που προσφέρουν τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες.

    Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ξενάγηση στους υπερσύγχρονους τεχνολογικούς χώρους, ως επίσης και στο κέντρο ελέγχου της λειτουργίας του δικτύου, με στόχο την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών δεξιοτήτων τους. Επίσης έγινε παρουσίαση της δομής του δικτύου και του χαρτοφυλακίου υπηρεσιών της ΜΤΝ. Στη συνέχεια, οι μαθητές ενημερώθηκαν από τα στελέχη της ΜΤΝ, για τη σημασία των ηλεκτρονικών δεξιοτήτων στην αγορά εργασίας και την υψηλή ζήτηση που δείχνουν οι εταιρείες για ταλέντα με ανάλογα προσόντα. Αναφερόμενος στη ξενάγηση των μαθητών στις εγκαταστάσεις της ΜΤΝ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΤΝ, Pieter Verkade, τόνισε ότι «Στη σημερινή μεταβατική εποχή μας, οι ηλεκτρονικές δεξιότητες είναι σημαντικότερες όσο ποτέ. Αποτελούν τα θεμέλια στα οποία οικοδομείται μια καινοτόμα και ανταγωνιστική Ευρώπη με πρωταγωνιστές τους νέους. Η ΜΤΝ συμμερίζεται αυτό το όραμα: Απόδειξη ότι αποτελείται στην πλειοψηφία της από νέους κύπριους επιστήμονες».

    Η ΜΤΝ προσφέρει πάντα περισσότερα, επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό του νησιού και προσφέροντας την ευκαιρία σε δεκάδες μαθητές να γνωρίσουν τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής ώστε να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρει.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles