18.1 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Η ΜΤΝ τιμώντας την Παγκόσμια Μέρα Τηλεπικοινωνιών, διοργανώνει τον διαγωνισμό MTN Innovation Challenge!

    MTN IC LOGOΗ ΜΤΝ με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Τηλεπικοινωνιών ανακοίνωσε προχθές τη διεξαγωγή  διαγωνισμού καινοτομίας με την ονομασία MTN Innovation Challenge. Μέσω του διαγωνισμού που απευθύνεται σε developers και startups της Κύπρου, προσφέρεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 35.000 ευρώ, ενώ για τον μεγάλο νικητή δημιουργούνται οι προοπτικές ακόμη και για μακροπρόθεσμη συνεργασία με την ΜΤΝ.

    Οι ομάδες που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να προτείνουν υπηρεσίες και εφαρμογές που αξιοποιούν την πλατφόρμα  SDP (service delivery platform) της ΜΤΝ. Όλες οι προτάσεις που θα υποβληθούν, θα αξιολογηθούν στην συνεχεία από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.

    Στην πρώτη  φάση του MTN Innovation Challenge οι διαγωνιζόμενοι καταθέτουν την επιχειρηματική ιδέα με παρουσίαση της ομάδας. Οι ιδέες αυτές θα αξιολογηθούν για να προχωρήσουν στην δεύτερη και τελική φάση του διαγωνισμού στις 1/9/2014 όπου οι 3 καλύτερες ομάδες θα κερδίσουν 5.000 ευρώ και θα έχουν την ευκαιρία να υλοποιήσουν την ιδέα τους. Μια από αυτές θα κερδίσει και το μεγάλο έπαθλο των 20.000 ευρώ και πιθανή συνεργασία με την ΜΤΝ!

    Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν συμμετοχές μέσω της ιστοσελίδας της ΜΤΝ μέχρι τις 10 Ιουνίου 2014.

    Ο CEO της ΜΤΝ κ. Philip Van Dalsen δήλωσε «Είμαστε ο πρώτος τηλεπικοινωνιακός πάροχος που ανοίγει τις πύλες του στην εγχώρια τεχνολογική κοινότητα και προτείνει συνεργασίες με τις καλύτερες startups. Διαθέτουμε την πλατφόρμα μας, παρέχουμε την τεχνογνωσία ενός πολυεθνικού Ομίλου στους τοπικούς developers και κάνουμε ένα σπουδαίο βήμα σε μια νέα εποχή συνεργιών της ΜΤΝ με τους νέους Κύπριους επιστήμονες».

    Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό υπάρχουν διαθέσιμες στην διεύθυνση www.mtn-ic.com.cy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles