18.1 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Με πρωτοβουλία της ΜΤΝ 1100 μαθητές δημοτικών σχολείων παρακολούθησαν δωρεάν την Παιδική Θεατρική Παράσταση «Καστανομαλλούσα»

    Σε 1100 μαθητές δημοτικών σχολείων απ’ όλη τη Κύπρο που ανήκουν στις  Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας έδωσε την ευκαιρία η MTN, να παρακολουθήσουν δωρεάν την παιδική θεατρική παράσταση «Καστανομαλλούσα» του Θέατρου ΛΕΞΗ και σε σκηνοθεσία Νίκου Νικολαΐδη.

    Η παράσταση δόθηκε στις 18 και 19 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών και εκεί παρευρέθηκαν μαθητές από τα είκοσι σχολεία ΖΕΠ της Λευκωσίας, Λάρνακας, Αμμοχώστου, Λεμεσού και Πάφου. Στο τέλος των θεατρικών παραστάσεων τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ηθοποιούς από κοντά, να πάρουν αυτόγραφα και να βγάλουν φωτογραφίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η MTN κάλυψε όλα τα έξοδα και των δύο παραστάσεων καθώς και τα λεωφορεία για την μεταφορά τους. Επίσης χάρισε στα παιδιά δώρα και πρωινό γεύμα.

    Παρών στην παράσταση ήταν και ο CEO της MTN κ. Philip van Dalsen, ο οποίος δήλωσε: «Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή για όλους και κανένα παιδί δεν πρέπει να στερηθεί  τη χαρά των γιορτών. Είναι τιμή μας που μπορέσαμε να ζήσουμε μαζί με τα παιδιά μια όμορφη εμπειρία στο πνεύμα των γιορτών,  παρακολουθώντας μια εκπληκτική παιδική θεατρική παράσταση».

    Στην συνέχεια ο κ. Ελπιδοφόρος Νεοκλέους, ∆ιευθυντής ∆ημοτικής Εκπαίδευσης, ανέφερε: « Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την MTN για τις δύο θεατρικές παραστάσεις, τη μεταφορά των παιδιών και την προσφορά προγεύματος στα 1.100 παιδιά που φοιτούν σε δημοτικά σχολεία που ανήκουν σε Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας. Συγχαίρω όλους όσους έχουν συμβάλει στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας που κάτω από αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνά ο τόπος, η προσφορά αυτή έρχεται να καλύψει μέρος της οποιασδήποτε ανισότητας που παρατηρείται».

    MTN - ZEP 1

     

    MTN - ZEP 2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles