16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέο HTC Desire X: «Η προέκταση της κοινωνικής σου ζωής»


    HTC Desire X

    Ένα  νέο δυνατό Smartphone με κοινωνική προσωπικότητα και κλίση στην ψυχαγωγία, εξοπλισμένο με κάμερα προηγμένης τεχνολογίας και λειτουργία VideoPic, για την ταυτόχρονη λήψη φωτογραφιών και βίντεο, αλλά και δυνατότητα ριπής λήψεων, για τις σκηνές γρήγορης δράσης παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες η HTC.

    Και το όνομα αυτού.. Desire X, ένα εκπληκτικό Smartphone σε προσιτή τιμή που προσφέρει κάμερα προηγμένης τεχνολογίας, εκπληκτικό ήχο και απίστευτη επεξεργαστική ισχύ και ταχύτητα. Ειδικά διαμορφωμένο με την τεχνολογία Beats Audio, διαθέτει επίσης διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4™ ταχύτητας 1 GHz και λειτουργικές δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης που σε βοηθούν να κρατάς πιο εύκολα επαφή.

    «Το HTC Desire X είναι προέκταση της κοινωνικής σου ζωής», δήλωσε ο Jason Mackenzie, πρόεδρος του τμήματος παγκοσμίων πωλήσεων και μάρκετινγκ της HTC Corporation. «Αν θες να απολαμβάνεις και να μοιράζεσαι πολυμέσα υψηλής ποιότητας, όπου κι αν είσαι, τότε αυτό είναι το τηλέφωνο για σένα. Δεν έχει μόνο ωραία εμφάνιση και άψογο ήχο, αλλά προσφέρει επίσης γρήγορες ταχύτητες και μια εξαιρετικά προσωπική εμπειρία, σε πολύ καλή τιμή.»

    Το HTC Desire X  αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην αγορά της Κύπρου από την MT TECHNOLINE στα μέσα Σεπτεμβρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles