15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Συναυλία «Cyprus Aid» : Σακούλες αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης αντί εισιτηρίου!

    joining voices

    Σακούλες αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης αντί εισιτηρίου θα συλλέγουν οι διοργανωτές κατά την είσοδο του κοινού στην μεγάλη συναυλία «Cyprus Aid» που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στην τάφρο Κωνστάντζα στη Λευκωσία και θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα με την συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών από την Ελλάδα και την Κύπρο.

    Ο προτεινόμενος Κατάλογος με Τρόφιμα και Είδη Πρώτης Ανάγκης είναι: Αλεύρι, γάλα παιδικό, παιδικές τροφές, γάλα μακράς διαρκείας, δημητριακά, ελαιόλαδο, ζάχαρη, λάδι μαγειρέματος, όσπρια, πάνες για παιδιά, ρύζι, μακαρόνια, σκόνη πλυσίματος, είδη προσωπικής υγιεινής, στιγμιαίος καφές, υγρό πιάτων και χυμοί. Όλα αυτά θα διατεθούν σε οικογένειες, που επηρεάζονται από την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Κύπρος.

    Στην πρόσκληση δήλωσαν ήδη το παρών τους: οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δήμητρα Γαλάνη, Δέσποινα Ολυμπίου, Χρήστος Θηβαίος, Σοφία Παπάζογλου, Ευριδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς, Ηρώ, Αντώνης Μιτζέλος, Βασίλης Χατζηλούκας, Σώτος Κωνσταντίνου, Δημήτρης Μακρής και πολλοί άλλοι .

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles