20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    ΤΖΑΜΠΑΖΑΡ από τη Media Markt

    Την ευκαιρία να αποκτήσουν ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές, δίνει η αλυσίδα καταστημάτων Media Markt στους καταναλωτές που θα επισκέπτονται τα 10 καταστήματα από την Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012.

    Το εσωτερικό των καταστημάτων έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε κάτω από “τέντες” οι καταναλωτές να μπορούν να βρουν τις συσκευές που έχουν εξαιρετικές τιμές, σαν ένα άλλο, “εσωτερικό” bazaar και να εκμεταλλευτούν τις εξαιρετικές προτάσεις. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της εταιρείας.

    Ο «Τζάμπας ζει» στη Media Markt και υποδέχεται τις εκπτώσεις με τιμές …Τζαμπαζάρ. Από τις 16 Ιουλίου και για όλη την περίοδο των καλοκαιρινών εκπτώσεων, οι καταναλωτές θα συναντήσουν σε κάθε κατάστημα Media Markt τις τέντες του Τζαμπαζάρ, όπου θα βρίσκουν μοναδικές ευκαιρίες αγοράς μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. 

    Ο Τζάμπας, που ξέρει καλά από τιμές… τζάμπα, προσκαλεί όλους τους καταναλωτές να τρέξουν και να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνει η Media Markt, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο προϊόντα από πολλές κατηγορίες σε τιμές «όσο-όσο». Αρκεί να επισκεφτούν ένα από τα 10 συνολικά καταστήματα της Media Markt σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα και να αναζητήσουν τις τέντες του Τζαμπαζάρ.

    Θέτοντας σταθερά στο επίκεντρο το όφελος του καταναλωτή, η Media Markt συνεχίζει να στηρίζει τον έλληνα καταναλωτή προσφέροντας τις καλύτερες προτάσεις αγοράς, ενώ υπενθυμίζει σταθερά πως «Ο Τζάμπας ζει και ψωνίζει μόνο στη Media Markt».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles