15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    4 νέα αθλητικά κανάλια προστίθενται στον ΟΤΕ TV

    Νέα ήθη και έθιμα στις αθλητικές συχνότητες του ΟΤΕ TV από τον Δεκέμβριο, καθώς όπως ανακοινώθηκε, στο δίκτυο προστίθενται νέα κανάλια και αθλητικές εκπομπές. Συγκεκριμένα ο ΟΤΕ TV ενισχύει το μπουκέτο των αθλητικών καναλιών ΟΤΕ Sport, αναβαθμίζοντας την εμπειρία που απολαμβάνουν οι συνδρομητές του οι οποίοι πλέον έχουν πρόσβαση σε 4 αθλητικά κανάλια, τα μισά εκ των οποίων σε υψηλή ανάλυση.

    Τα κανάλια OTE Sport 1HD, OTE Sport 2HD, OTE Sport 3 και OTE Sport 4 θα είναι διαθέσιμα στη συνδρομητική πλατφόρμα του ΟΤΕ από τις 3 Δεκεμβρίου. Όσο για το περιεχόμενό τους; Στο OTE Sport 1HD δίνεται έμφαση στο ποδόσφαιρο (Μπουντεσλίγκα, Σέριε Α, Πριμέρα Ντιβιζιόν & Εθνικά Κύπελλα) ενώ στο OTE Sport 2HD παίζει σε υψηλή ποιότητα πλήθος κορυφαίων διοργανώσεων σε διάφορα αθλήματα (Formula 1, Moto GP, τένις, NBA κ.α.). Το OTE Sport 3 ασχολείται με τα της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας ενώ το ΟΤΕ Sport 4 ικανοποιεί τους φίλους των υπολοίπων αθλημάτων.

    Επιπρόσθετα, ο ΟΤΕ TV «εγκαινίασε» και 3 καινούριες αθλητικές εκπομπές. Μιλάμε για το «Πάμε Γήπεδο» που παρουσιάζουν κάθε Δευτέρα στις 21:00 οι Μιχάλης Τσόχος και Βασίλης Σαμπράκος, το «All Sports Arena» με τον Στέφανο Αβραμίδη κάθε Παρασκευή στις 20:30 και τομε τον Βασίλη Σκουντή στις 21:00 κάθε Τρίτη. Ακόμα, το Σάββατο στις 23.00 ο Γιώργος Θαναηλάκης με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο σχολιάζουν πρόσωπα και γεγονότα και ό,τι σημάδεψε την αγωνιστική δραστηριότητα στα γήπεδα της Ευρώπης, ενώ κάθε Κυριακή στις 23.00, ο Σωτήρης Κωσταβάρας και ο Τάσος Κολλίντζας αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν όλο το φιλμ της ποδοσφαιρικής δράσης των καλύτερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles