20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    4o Συνέδριο Security Project Cyprus 2019: Η καινοτομία συνάντησε την ασφάλεια

    1

    Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πολυάριθμων σημαντικών στελεχών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα – μεταξύ των οποίων και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρου κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, όπου μίλησε στην έναρξη του συνεδρίου – πραγματοποιήθηκε το 4ο Συνέδριο Security Project Cyprus 2019 στις 6 Νοεμβρίου στο The Landmark Nicosia Hotel.

    cyprus police chief

    Στο φετινό συνέδριο, όπου πλέον αποτελεί θεσμό και σημείο αναφοράς για τα θέματα ασφάλειας στην Κύπρο, κυρίαρχη ιδέα ήταν η καινοτομία και πως η έννοια αυτή συνδέεται ευρύτερα με το management, τις τεχνολογίες, τα έργα και τις υπηρεσίες για την  ασφάλεια.

    Επίσης, παρουσιάστηκαν όλες οι εξελίξεις σχετικά με τις σύγχρονες απειλές και τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ευρύτερα για την αντιμετώπιση κάθε κλίμακας και μορφής εγκλημάτων.

    Ειδικοί και επιστήμονες από όλο το φάσμα της ασφάλειας και προστασίας, ανέδειξαν τον ρόλο των έξυπνων τεχνολογιών, των σύγχρονων μεθόδων και τη βέλτιστη διαχείριση των ανθρώπινων και τεχνητών πόρων με στόχο τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος στις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς, το κράτος και ευρύτερα την κοινωνία. Το πρόγραμμα του παρατηρητή της γειτονίας, η σκιτσογράφηση του εγκληματία, οι νέες τεχνολογίες στην Αστυνομία, η διαχείριση κρίσεων και τα σχέδια έκτακτων αναγκών, καθώς επίσης και τα έργα ολιστικής ασφάλειας με επίκεντρο τον έλεγχο πρόσβασης, η σύγκλιση ψηφιακής και φυσικής ασφάλειας αλλά και ο ρόλος των συνοδών ασφάλειας όπως και η διαχείριση των απειλών από Drones, αποτέλεσαν τα κεντρικά θέματα που παρουσιάστηκαν στη 1η ενότητα.

    Στη συνέχεια, εισηγητές με υψηλή τεχνογνωσία παρουσίασαν στο κοινό τις νέες τεχνολογικές τάσεις στους τομείς της βίντεο επιτήρησης, των συστημάτων συναγερμού και της πυρανίχνευσης καθώς επίσης και συνδυασμού όλων αυτών στο πλαίσιο του Integration των υποδομών ασφάλειας και της ιδέας υλοποίησης ενός Smart Building σε μια κτιριακή εγκατάσταση.

    2 3

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles