16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Airbnb: Δυνατότητα αναζήτησης και καταχώρισης σπιτιών γύρω από τις πληγείσες περιοχές τα οποία θα παρέχονται δωρεάν

    Από σήμερα και έως τις 7 Αυγούστου το Airbnb μέσα από την πλατφόρμα του ενεργοποιεί τη δυνατότητα να αναζητήσετε και να καταχωρίσετε σπίτια γύρω από τις πληγείσες περιοχές τα οποία θα παρέχονται δωρεάν για τους πληγέντες αλλά και όλους όσους βοηθούν τις διασώσεις.

    airbnb

    Αν θέλετε να βρείτε κάποιο σπίτι μπορείτε να μπείτε εδώ ενώ αν θέλετε να καταχωρήσετε το σπίτι σας τότε μπορείτε να το κάνετε εδώ.

    Από το 2012, το Airbnb έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να βρουν ασφαλή και φιλόξενα μέρη για διαμονή, και παράλληλα τους δίνουν την ευκαιρία να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους μετά από φυσικές καταστροφές, πολέμους κτλ.

    Οι οικοδεσπότες ζήτησαν να δημιουργηθεί ένας χώρος στον οποίο μπορούν όσοι έχουν ανάγκη να βρουν ένα σπίτι. Προκειμένου να διευκολυνθεί η ανάγκη της κοινότητας ενεργοποιήθηκε το αντίστοιχο εργαλείο. Το συγκεκριμένο εργαλείο ενεργοποιείται προκειμένου να προστεθούν οι κατοικίες που βρίσκονται κοντά στις πληγείσες περιοχές. Το Airbnb έρχεται σε επαφή αυτόματα με τους οικοδεσπότες ζητώντας τους αν έχουν επιπλέον χώρο για να διαθέσουν στους πληγέντες. Οι οικοδεσπότες ανταποκρίνονται και αυτόματα το Airbnb παραιτείται από όλα τα τέλη κράτησης και η διαμονή είναι δωρεάν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles