15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Alan Wake 2: Σε full ρυθμούς η ανάπτυξη του!

    To survival-horror Alan Wake, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο εμβληματικούς τίτλους της Remedy, για αυτό και εδώ και πολλά χρόνια οι εκατομμύρια fans του Alan κρέμονται από τα χείλη των developers για την πολυπόθητη συνέχεια. Και μπορεί μέχρι στιγμής να μην υπάρχει το παραμικρό που να επιβεβαιώνει την ύπαρξη του sequel, όμως μια πρόσφατη συμφωνία με την Epic αποδεικνύει ότι το Alan Wake είναι ο τίτλος πάνω στον οποίο εργάζεται η Remedy.

    Η παραπάνω διαπίστωση προέκυψε μέσα από ένα meeting των επενδυτών, όπου το studio ουσιαστικά αναφέρθηκε στη συνεργασία με την Epic, τονίζοντας την ανάπτυξη δύο τίτλων, ενός AAA (προφανώς Alan Wake) και ενός game μικρότερου διαμετρήματος. Το γεγονός άλλωστε ότι στο περσινό 2ο expansion του πετυχημένου Control είχαμε την επιστροφή του Alan Wake, όλα τα στοιχεία συνηγορούν στο γεγονός ότι το sequel του Alan Wake βρίσκεται σε αυτή τη φάση σε full ανάπτυξη. Ωστόσο, πολύ δύσκολα θα δούμε footage από το παιχνίδι, καθώς σύμφωνα με τις φήμες βρίσκεται απλώς στα πρώτα στάδια του development του. Όπως και να ‘χει η διαίσθηση μας λέει ότι μέσα στο 2022 θα μάθουμε πολλά περισσότερα για τη νέα horror περιπέτεια του εμβληματικού video game ήρωα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles