15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Amazon One: Ο νέος τρόπος πληρωμής χρησιμοποιεί την …παλάμη σας!

    Η Amazon εγκαινιάζει ένα νέο τρόπο πληρωμών χωρίς επαφή, μόνο με την …παλάμη σας. Ναι, είναι πραγματικότητα. Η εταιρεία παρουσίασε την νέα υπηρεσία Amazon One, που χρησιμοποιεί την παλάμη σας για τον έλεγχο ταυτότητας των αγορών σας, αλλά και για να μπορείτε να μπείτε σε συγκεκριμένα μέρη όπως γραφεία, γυμναστήρια και στάδια.

    Προς το παρόν, η υπηρεσία αναγνώρισης μέσω ανάγνωσης της παλάμης είναι διαθέσιμη σε δύο καταστήματα Amazon Go στο Σιάτλ. Η “εγγραφή” πραγματοποιείται στην πρώτη σας επίσκεψη, εισάγοντας την πιστωτική σας κάρτα και ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη του scanner. Μόλις γίνει το pair της κάρτας και της παλάμης σας, θα μπορείτε να εισέρχεστε στα καταστήματα που υποστηρίζονται απλώς κρατώντας το χέρι σας πάνω από τη συσκευή “για περίπου ένα δευτερόλεπτο”.

    Η Amazon έχει μεγαλόπνοα σχέδια για τη νέα τεχνολογία, ώστε τους επόμενους μήνες να επεκταθεί σε περισσότερα σημεία, ενώ θα διαθέσει την υπηρεσία και σε τρίτους και άλλες επιχειρήσεις που μπορεί να θεωρήσουν την τεχνολογία χρήσιμη.

    Όσον αφορά την ασφάλεια, η Amazon σημειώνει ότι οι εικόνες της παλάμης θα κρυπτογραφούνται σε μια “εξαιρετικά ασφαλή περιοχή στο cloud” και ποτέ τοπικά σε κάποιον σαρωτή καταστήματος. Οι πελάτες της θα μπορούν επίσης να διαγράφουν τα δεδομένα που σχετίζονται με το Amazon One ανά πάσα στιγμή μέσω του one.amazon.com.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles