15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Amy Adams: H γλυκιά κοκκινομάλλα…

    * Εκτός από μία πανέμορφη γυναίκα, είναι πολλοί εκείνοι που υποστηρίζουν πως πρόκειται και για την καλύτερη ηθοποιό της γενιάς της.

    * H Adams γεννήθηκε σε μία στρατιωτική βάση στο Αβιάνο της Ιταλίας (λόγω της καριέρας του μπαμπά), αλλά μεγάλωσε στο Κολοράντο.

    * Έχει άλλα 6 (!) αδέλφια… Και όπως λέει «αυτό σε κάνει πάντα να ελέγχεις τον εγωισμό σου».

    * Προσπάθησε αρκετά χρόνια για να γίνει μπαλαρίνα, αλλά τελικά τα παράτησε, αφήνοντας το σώμα της “διαλυμένο” από το χορό.

    * Έχει δουλέψει σε κατάστημα GAP αλλά και στα Hooters!

    * Πίστευε πως παίζοντας απέναντι στον Leonardo DiCaprio στο Catch Me If You Can το 2002, θα έκανε το μεγάλο «μπαμ», αλλά τελικά διαψεύστηκε…

    * Πολλοί fans της όταν την συναντούσαν την εποχή της επιτυχίας του live action animation Enchanted της Disney, πίστευαν πως είναι η πραγματική πριγκίπισσα Giselle.

    * Είχε προταθεί για Όσκαρ Β Γυναικείου Ρόλου για το ρόλο στο φιλμ Junebug το 2006. Δεκαπέντε λεπτά μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της τηλεφώνησε προσωπικά ο Steven Spielberg.

    * Αποκαλούσε τον εαυτό της «η βασίλισσα των guest εμφανίσεων» αφού στην αρχή της καριέρας της μετρούσε πάνω από 20 guest εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές.

    * Ανάμεσα στις ταινίες που λατρεύει είναι οι Η Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουρθ, O Brother, Where Art Thou? και το Breakfast at Tiffany’s. Από ηθοποιούς θαυμάζει από μικρή την Julie Andrews, ενώ την έχουν εμπνεύσει οι Judi Dench, Holly Hunter και Jodie Foster.

    * «Με ενδιαφέρει η πραγματική ζωή, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου. Η ευτυχία μου είναι πέρα από ρόλους και βραβεία…»

    * Η αγαπημένη της τηλεοπτική σειρά είναι το The West Wing και το 2002 πραγματοποίησε το όνειρό της, δηλαδή να παίξει σ΄αυτή.

    * Τον Απρίλιο του 2008 αρραβωνιάστηκε τον εδώ και χρόνια φίλο της, επίσης ηθοποιό Darren Le Gallo.

    * Όταν η Meryl Streep της ζήτησε να συνεργαστούν σε δύο σερί ταινίες -Doubt και Julie and Julia- αυτό την έκανε να πιστέψει όσο ποτέ άλλοτε στον εαυτό της.

    * Πρωταγωνιστεί και σε ανεξάρτητες παραγωγές που κάνουν αίσθηση στο Sundance αλλά και σε εισπρακτικές επιτυχίες όπως το sequel του A Night At The Museum. Πιο πρόσφατοι πρωταγωνιστικοί της ρόλοι ήταν στα φιλμ The Fighter, The Muppets, ενώ παίζει και στο πρόσφατο The Master για το οποίο έχουν ακουστεί τα καλύτερα σχόλια.

    * Έχουν πει πως η φωτεινότητα του προσώπου της μοιάζει με εκείνη της Ingrid Bergman…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles