20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Android Key Lime Pie θα είναι μαζί μας στα τέλη της άνοιξης

    Το επόμενο Android θα το περιμένεις πώς και πώς… To Key Lime Pie, η αλλιώς Android 5.0 όπως θα ονομάζεται η επόμενη έκδοση του λειτουργικού, φαίνεται ότι θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του δεύτερου τριμήνου του έτους, σύμφωνα με διαρροή της… Qualcomm.

    Πρόκειται για μία πληροφορία που προέρχεται από ένα roadmap της Qualcomm το οποίο φαίνεται ότι διέρρευσε κατά λάθος, με την εταιρεία να σπεύδει να το “μαζέψει” κατόπιν, επικοινωνώντας με blogs ώστε να κατεβάσουν την είδηση. Το ίδιο συνέβη για παράδειγμα με το Android Police, που απέσυρε το σχετικό post, παρόλο που υπήρξε πηγή πολλών από τα sites που το αναπαρήγαγαν.

    Σύμφωνα με αυτό το χρονοδιάγραμμα, η ανακοίνωση του Key Lime Pie συμπίπτει χρονικά με το Google I/O, το ετήσιο events των developers, που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο.

    Μαζί με τη νέα έκδοση του Android οι πληροφορίες θέλουν να ανακοινώνεται και μία νέα συσκευή σε συνεργασία της Google με τη Motorola. Πρόκειται για το πολυσυζητημένο X Phone, με την πεντάιντση edge-to-edge οθόνη, που φαίνεται ότι θα αποτελέσει τον πρώτο ουσιαστικό “καρπό” της συνεργασίας των δύο εταιρειών.

    Περιμένουμε τους επόμενους μήνες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για τη γλυκιά αλλά και ταυτόχρονα υπέροχα όξινη γεύση του Key Lime Pie, του νέου Android.

    Πηγές: Pocket-Lint, The Verge

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles