20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Απίστευτος! YouTuber ξόδεψε 70.000$ και δημιούργησε το μεγαλύτερο λειτουργικό PlayStation 5 στον κόσμο!

    Θυμάστε όταν έκανε το ντεμπούτο του το PlayStation 5 που όλοι έκαναν πλάκα (έγινε χαμός από Memes) με το σχετικά μεγάλο μέγεθος του. Έ λοιπόν ο YouTuber ΖΗC αποφάσισε να το κάνει… πράξη, πηγαίνοντας το ένα βήμα παραπέρα και δημιουργώντας το μεγαλύτερο PlayStation 5 που υπάρχει στον πλανήτη! Η εν λόγω λειτουργική ρέπλικα (ναι bootάρει κανονικά και μπορεί να παίξει και παιχνίδια) έφτασε σε ύψος τα 3 μέτρα (σαν την Lady Dimitrescu δηλαδή), ενώ το βάρος της customized κονσόλας άγγιξε τα 230 κιλά! Μάλιστα, ο τρελός YouTuber, ο οποίος δεν παρέλειψε να κατασκευάσει και ένα γιγαντιαίο dual sense controller, για να καταφέρει το σκοπό του έσκασε ούτε λίγο, ούτε πολύ 70.000 δολάρια από την τσέπη του!

    Και μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς έτρεξε έναν διαγωνισμό με μια ομάδα καλλιτεχνών, οι οποίοι θα χωρίζονταν σε δύο ομάδες και θα αναλάμβαναν να ζωγραφίσουν κάθε μεριά της κονσόλας-κτήνος! Ο ZHC για να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο δώρισε από ένα PS5 στα μέλη της ομάδας που συμμετείχαν στο κουλό αυτό Project, ενώ παράλληλα προσέφερε κονσόλες και σε δημοπρασία. Το επίπεδο του σχεδιασμού και το customization που έπαιξε είναι απλώς φανταστικό και κάτι μας λέει ότι θα τον δούμε πολύ σύντομα να καταλαμβάνει μια θέση στα ρεκόρ Guiness για το 2021! Δείτε τα θεοπάλαβα κατορθώματα του στο video που ακολουθεί… 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles