16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τελικά, ίσως δούμε Apple iPad mini 2ης γενιάς με οθόνη Retina το Φθινόπωρο!

    Αν και μερικές μέρες πριν είχαμε γράψει σχετικά με την 2η γενιά του Apple iPad mini με οθόνη τύπου Retina και πως δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν το 2014, πιθανόν να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Η LG Display λέγεται ότι έχει βάλει τις… “μηχανές” να δουλεύουν στο φουλ για την παραγωγή οθονών 7,9 ιντσών υψηλής ανάλυσης ώστε να είναι έτοιμη με τις παραδόσεις της το Φθινόπωρο.

    Σύμφωνα με αναφορές, η LG Display αναμένεται να παραδώσει 2 με 3 εκατομμύρια οθόνες υψηλής ανάλυσης με διαγώνιο 7,9 ιντσών στο επόμενο διάστημα, ενώ η Apple αναμένεται να παρουσιάσει την 2η γενιά του Apple iPad mini τον ερχόμενο Οκτώβριο!

    ipad mini

    Η κατασκευάστρια οθονών έχει αυξήσει επίσης την παραγωγή των οθονών με διαγώνιο 9,7 ιντσών για το 5ης γενιάς iPad. Η συνολική παραγωγή αφορά σε 2,5 με 3 εκατομμύρια τεμάχια, από τα οποία τα 1 με 2 εκαομμύρια αφορούν στο 5ης γενιάς iPad, και τα υπόλοιπα σε παλαιότερα μοντέλα.

    Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, το iPad 5th Generation αναμένεται να μοιάζει αρκετά σχεδιαστικά με το iPad mini και θα είναι ελαφρύτερο και λεπτότερο από το iPad 4ης γενιάς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles