16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Apple και SAP συνεργάζονται και δημιουργούν νέα δεδομένα στον εργασιακό χώρο για τους χρήστες iPhone και iPad

    02 Jun 2012 --- Pretty, female, industrial designer working in office. --- Image by © Hero/Corbis

    Η SAP και η Apple ανακοίνωσαν πρόσφατα τη συνεργασία τους, που στοχεύει στην δημιουργία ενός νέου πακέτου ανάπτυξης λογισμικού (SDK) για iOS και μίας ακαδημίας εκπαίδευσης έτσι ώστε  προγραμματιστές, συνεργάτες και  πελάτες να μπορούν εύκολα να γράψουν native iOS εφαρμογές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησής τους.

    Συγκεκριμένα, οι δύο εταιρείες σχεδιάζουν να διαθέσουν το SAP HANA Cloud Platform SDK αποκλειστικά για το iOS, με σκοπό να παρέχει σε επιχειρήσεις, σχεδιαστές και προγραμματιστές τα εργαλεία για να αναπτύξουν γρήγορα και αποτελεσματικά τις δικές τους εφαρμογές iOS για το iPhone και iPad, βασιζόμενες στο SAP HANA Cloud Platform Αυτές οι native εφαρμογές θα παρέχουν πρόσβαση σε βασικά στοιχεία και επιχειρηματικές διαδικασίες του SAP S/4HANA, αξιοποιώντας παράλληλα πλήρως τα χαρακτηριστικά του iPhone και του iPad, όπως το Touch ID, υπηρεσίες τοποθεσίας και ειδοποιήσεις.

    Η νέα έκδοση του SAP Fiori για τη σχεδιαστική γλώσσα του iOS θα εξελίξει περαιτέρω την εμπειρία του χρήστη, συνδυάζοντας την με την πελατο-κεντρική εμπειρία του iOS, ώστε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των χρηστών κάθε επιχείρησης και να επιτρέψει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν την επόμενη γενιά εφαρμογών. Για να βοηθήσει την παγκόσμια κοινότητα των προγραμματιστών της SAP, που αριθμεί 2,5 εκατομμύρια μέλη, να επωφεληθεί πλήρως από το νέο λογισμικό SDK και τα καινοτόμα hardware και software λογισμικά της Apple, μια νέα Ακαδημία SAP για iOS θα προσφέρει τα αντίστοιχα εργαλεία και κατάρτιση. Το νέο SDK, η σχεδιαστική γλώσσα και η ακαδημία θα είναι διαθέσιμα πριν από το τέλος του έτους.

    Ως μέρος της συνεργασίας, η SAP θα αναπτύξει native iOS εφαρμογές για σημαντικές επιχειρηματικές λειτουργίες. Αυτές οι εφαρμογές για το iPhone και iPad θα είναι γραμμένες στη Swift, μία σύγχρονη, ασφαλής και διαδραστική γλώσσα προγραμματισμού της Apple προσφέροντας στον τελικό χρήστη οικεία εμπειρία μέσω του συνδυασμού του SAP Fiori και iOS περιβάλλοντος. Οι εργαζόμενοι στις βιομηχανίες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω του iPhone ή του iPad τους στα δεδομένα και διαδικασίες των επιχειρήσεων τους με ιδιαίτερη ευκολία στη χρήση, αναγκαία για τη λήψη αποφάσεων. Αυτό γίνεται για παράδειγμα μέσα από εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν σε ένα εργαζόμενο συντήρησης να παραγγέλνει εξαρτήματα ή να οργανώνει τις δραστηριότητες του, ή ακόμα σε ένα γιατρό να μοιράζεται τα τελευταία ιατρικά στοιχεία του ασθενούς με άλλους επαγγελματίες στον τομέα της υγείας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles