15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αυτές οι θήκες θα σου αρέσουν. Άσε που είναι και για φιλανθρωπικό σκοπό


     
    Μάλλον η πιο ψαγμένη εταιρία για αξεσουάρ τεχνολογίας. Τη λένε Whatever it Takes! και πέρα από το αισθητικό κομμάτι που, ούτως ή άλλως, είναι υποκειμενικό, έχει το πλεονέκτημα ότι τα προϊόντα της έχουν την υπογραφή 600 διασήμων προσωπικοτήτων. Για την ιστορία, ανάμεσα σε αυτούς θα βρεις και τους Coldplay, Katy Perry, Penelope Cruz, Charlize Theron, Eminem, Pharrell Williams, Tinie Tempah,  Kanye West,  Paloma Picasso, Nicole Kidman, George Clooney, Snoop Dogg, Donna Karan, Dame Vivienne Westwood DBE, οι οποίοι συμμετέχουν για φιλανθρωπικό σκοπό.
     
    Όπως θα δεις και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας, αυτή τη στιγμή έχουν συγκεντρώθει περισσότερα από 4.620.000 δολάρια, σαν κομμάτι της διεθνούς εκστρατείας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που υλοποιείται από το ίδρυμα 21st Century Leaders. Όσο για το τι είναι το τελευταίο, σου μεταφέρω αυτούσια την πληροφορία από το δελτίο τύπου: “το Ίδρυμα 21st Century Leaders στοχεύει στην αξιοποίηση της επιρροής κάθε ηγέτη στον τομέα του έτσι ώστε να προκαλέσει θετική αλλαγή. Η αποστολή είναι να βοηθήσει, να ενθαρρύνει και να ευαισθητοποιήσει διεθνώς τη νέα γενιά, υποστηρίζοντας παράλληλα το έργο φορέων που δίνουν έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος, την καταπολέμηση της φτώχειας και την προστασία των παιδιών”
     
    Δεν χρειάζεται να έχεις εντρυφήσει στο θέμα για να καταλάβεις την αισθητική τους ανωτερότητα, αλλά κάτι μου λέει ότι λόγω σχεδιασμού και μόνο θα γίνουν trend.

    Τις θήκες Whatever it Takes! θα τις βρεις στα Public, ενώ υπάρχουν ακόμη και για Samsung Galaxy S III εκτός από τα κλασικά iPad και iPhone. Τσέκαρε τη φωτογραφική συλλογή που ακολουθεί.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles