20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κάμερα 20MPixels ετοιμάζει η Samsung για τις μελλοντικές ναυαρχίδες

    Έχουμε διαβάσει για τις κάμερες με την τεχνολογία ISOCELL και αισθητήρα 16MPixels που ετοιμάζει η Samsung για τις επερχόμενες ναυαρχίδες της, απ’ ό,τι φαίνεται, ωστόσο, δε θα αρκεστεί σ’ αυτές, καθώς στα σχέδιά της βρίσκονται και αισθητήρες 20MPixels.

    20MPixels

    Σύμφωνα με την πηγή, το R&D τμήμα της Samsung ξεκίνησε μόλις ένα νέο project για την ανάπτυξη τέτοιων αισθητήρων, μαζί με ενεργοποιητές αυτόματης εστίασης και σετ φακών. Δε γνωρίζουμε, ωστόσο, αν οι αισθητήρες αυτοί θα χρησιμοποιούν την τεχνολογία ISOCELL ή αν θα διαθέτουν οπτικό σταθεροποιητή, ένα χαρακτηριστικό πραγματικά πολυαναμενόμενο από fans της εταιρείας – και όχι μόνο.

    Ο νέος αισθητήρας μάλλον δε θα προλάβει, ωστόσο, το Galaxy S5, την επόμενη “ναυαρχίδα” των Κορεατών, που υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στους επόμενους μήνες. Το νέο Galaxy S5 όσο και το Note 4, που λογικά θα αποτελέσουν τα επόμενα κορυφαία μοντέλα των Κορεατών, θα ενσωματώνουν, κατά πάσα πιθανότητα, τον ISOCELL αισθητήρα των 16MP, όσο για την κυκλοφορία τους το πρώτο το περιμένουμε, σύμφωνα με φήμες, ακόμη και μέσα στο Φεβρουάριο, ενώ το δεύτερο αργότερα μέσα στο 2014.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles