15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Parrot Disco. To drone που “χορεύει” στους αιθέρες! [CES 2016]

    Η καρδιά των νέων τεχνολογιών χτυπάει στην CES 2016 και φυσικά δεν γίνεται να λείπουν τα drones από αυτή τη μεγάλη γιορτή. Αναμφίβολα, πολλά θα είναι τα drones που θα παρελάσουν στους χώρους του εκθεσιακού κέντρου του Las Vegas, όμως το Disco της Parrot είναι μάλλον αυτό που θα συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, εξαιτίας κυρίως του πιο εναλλακτικού του design που το κάνει να διαφέρει από τα ελικοφόρα drones που έχουμε συνηθίσει.

    Parrot Disco (3)

    Δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρομοιάζουν το Parrot Disco ως ένα βομβαρδιστικό Β-52 σε… drone μορφή και η βασική του διαφορά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα drones που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι ότι μπορεί να αναπτύξει ταχύτητες που φτάνουν ακόμη και μέχρι τα 80 χιλιόμετρα την ώρα! Σύμφωνα με τους σχεδιαστές της Parrot, το Disco drone διαθέτει έναν ρότορα στην ουρά του, όπως επίσης και μία κάμερα η οποία βρίσκεται τοποθετημένη στην μύτη του και που του δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει video capturing σε ποιότητα Full HD (1080p). Επιπλέον, η πρόταση της Parrot διαθέτει ψηφιακό σταθεροποιητή, κάτι που σημαίνει ότι εξασφαλίζει σταθερότητα στη λήψη των φωτογραφιών και των videos, ενώ παράλληλα το Disco διαθέτει ενσωματωμένους μία σειρά από τεχνολογικά εξελιγμένους αισθητήρες οι οποίοι συμβάλλουν στην καλύτερη πτητική του συμπεριφορά.

    Parrot Disco 3

    Η Parrot δεν έχει καταλήξει ακόμη στην τελική τιμή που θα έχει το Disco, ωστόσο πρόθεση της είναι να μην χρειάζεται ένας χρήστης να δαπανήσει του κόσμου τα λεφτά για να το αποκτήσει. Το Parrot Disco θα κάνει την εμφάνιση του μέσα στο 2016 και μία γεύση από τις δυνατότητες του μπορείτε να πάρετε στο video που ακολουθεί…

    https://youtu.be/imtqooJj0I4

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles