21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Cocoon Creations: Με αφετηρία την γνώση και όχημα το διαδίκτυο, κατάφερε να διακριθεί στα European Business Awards!

    Ένα από τα πιο επιτυχημένα case studies νεοφυών επιχειρήσεων διεθνώς, αποτελεί η περίπτωση μιας Κυπριακής εταιρείας, της Cocoon Creations,  που με αφετηρία την γνώση και όχημα το διαδίκτυο, κατάφερε να διακριθεί στα European Business Awards, αφού επιλέχθηκε ως Εθνικός Πρωταθλητής για την Κύπρο.

    Cocoon Creations - EBA

    Η σημαντική αυτή διάκριση της  Cocoon Creations αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αν σκεφτεί κανείς ότι στα  φετινά European Business Awards που στηρίζονται από την RSM International, συμμετείχαν συνολικά  24,000 επιχειρήσεις από 33 Ευρωπαϊκές χώρες. Από το σύνολο των εταιρειών που συμμετείχαν επιλέχθηκαν σε πρώτη φάση  709 εταιρείες από όλη την Ευρώπη ως Εθνικοί Πρωταθλητές  οι οποίες  στην συνέχεια θα  συμμετάσχουν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού.

    Η Cocoon Creations που εδρεύει στη Λευκωσία, είναι στην ουσία μια καινούρια εταιρεία πληροφορικής, που εξειδικεύεται στη δημιουργία εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες iPhone, iPad, Android καθώς και στη δημιουργία ιστοσελίδων. Παράλληλα, δραστηριοποιείται σε τομείς όπως η δημιουργία branding και το ψηφιακό marketing.

    Η «ομάδα» της Cocoon Creations στελεχώνεται από άριστα κατηρτισμένους εξειδικευμένους επαγγελματίες, που έχουν ως στόχο να δημουργούν ψηφιακές εφαρμογές με έξυπνες και φιλικές προς το χρήστη διεπαφές με τις υψηλότερες προδιαγραφές διεθνώς. Επιπρόσθετα η «ομάδα» της Cocoon Creations επιδιώκει να καινοτομεί με τη μετατροπή ιδεών σε επιχειρήσεις, που με τη σειρά τους διαδίδουν την επιχειρηματικότητα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

    Η Έλενα Γεωργίου Στρούθου, Chief Technical Officer της Cocoon Creations είπε, “Είναι τιμή μας που επιλεγήκαμε να αντιπροσωπεύσουμε την Κύπρο ως Εθνικοί Πρωταθλητές στη κατηγορία “Entrepreneur of the Year”. Τα European Business Awards είναι ευρέως αναγνωρισμένα καθώς αναδεικνύουν τις πιό δυναμικές εταιρείες της Ευρώπης και μας δίνουν μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνουμε γνωστή την επιτυχία μας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.”

    Ο Adrian Tripp, CEO των European Business Awards είπε: “Συγχαρητήρια στη Cocoon Creations, είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα που επιλέγηκαν ως Εθνικός Πρωταθλητής και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον επόμενο γύρο του διαγωνισμού. Τα European Business Awards εμπνέουν τις επιχειρήσεις για μεγαλύτερη επιτυχία και βοηθούν να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων σε όλη την Ευρώπη. ”

    Ο Jean Stephens, CEO της RSM International, είπε: “Κάθε χρόνο ο διαγωνισμός γίνεται όλο και πιό δύσκολος και ανταγωνιστικός αφού πιό πολλές εταιρείες, διαφόρων μεγεθών και τομέων λαμβάνουν μέρος σε αυτό το διεθνούς κύρους διαγωνισμό. Με τον αυξημένο αριθμό διαγωνιζομένων και χωρών, αυτή η χρονιά θα είναι πιό δύσκολη από ποτέ στην επιλογή του νικητή. Θα είναι συναρπαστικό να παρακολουθήσουμε πως θα εξελιχθεί ο επόμενος γύρος.”

    Για περισότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό επισκευτείτε το www.businessawardseurope.com και ακολουθείστε τα European Business Awards στο twitter στο @rsmEBA.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles