20.9 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
More

    Cytavision: Περισσότερο θέαμα στους συνδρομητές του πακέτου Full Pack με την προσθήκη του καναλιού FOX Life

    Η Cytavision ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το θέαμα που προσφέρει στους συνδρομητές του πακέτου Full Pack προχώρησε πρόσφατα στην προσθήκη του διεθνώς αναγνωρισμένου καναλιού FOX Life (θέση 44) με ελληνικούς υπότιτλους.

    Παράλληλα, για όλο τον Οκτώβριο, η Cytavision παρέχει τη δυνατότητα στους συνδρομητές των πακέτων Value Pack & Value Pack Plus να γνωρίσουν δωρεάν το δημοφιλές κανάλι που φέρνει το lifestyle και το Hollywood στα σπίτια τους με πολυβραβευμένες σειρές πρώτης προβολής, οι οποίες περιλαμβάνουν τις καλύτερες κωμωδίες, τις πιο διάσημες σειρές μαγειρικής και τις πιο ενδιαφέρουσες αστυνομικές σειρές.

    Ειδικά τη νέα τηλεοπτική χρονιά το FOX Life και οι νέες σειρές στο πρόγραμμά του ανανεώνεται και  υπόσχεται να συναρπάσει τους FOX Lifefans και να δημιουργήσει πολλούς νέους, ενώ οι μεγάλες επιστροφές των σειρών με νέους κύκλους στοχεύει στο να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού! Όλα  τα παραπάνω, συνδυασμένα με τη νέα εμφάνιση και τα νέα χρώματα του καναλιού, αποτελούν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την πραγματική διασκέδαση στο σπίτι!

    Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε ήδη δυνατά με τις πρεμιέρες της νέας δραματικής σειράς μυστηρίου «Twisted» και της νέας γυναικείας τηλεοπτικής εμμονής «Mistresses», ενώ για τους επόμενους τρεις μήνες, το FOX Life καλωσορίζει νέες σειρές μυστηρίου και κωμωδίες για όλους.

    MISTRESSES
    MISTRESSES

    Στις 17 Οκτωβρίου, πρεμιέρα για τη νέα δραματική σειρά «Endgame», ενώ στις 18 του ίδιου μήνα κάνει πρεμιέρα η νέα οικογενειακή κωμωδία  «Ben & Kate». Στις 22 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του 3ου κύκλου της κωμικής σειράς «Raising Hope» και του 3ου κύκλου της σειράς «Melissa & Joey». Την 1η Νοέμβριου έρχεται η νέα σειρά του FOX Life «How To Live With Your Parents».

    HOW TO LIVE WITH YOUR PARENTS
    HOW TO LIVE WITH YOUR PARENTS

     

    Στις 5 Νοεμβρίου επιστρέφει επίσης ο 4ος κύκλος του «Glee» με τους ίδιους πρωταγωνιστές, αρκετά νέα πρόσωπα, ενώ δεν λείπουν τα περάσματα από celebrity stars! Στο FOXlife συνεχίζουν και τη νέα σεζόν οι καλύτερες lifestyle εκπομπές με δυο νέες μεγάλες πρεμιέρες. Το νέο cooking & travel show του Anthony Bourdain «The Layover» κάνει πρεμιέρα στις 14 Νοεμβρίου, ενώ τον ίδιο μήνα έρχεται μια νέα ανατρεπτική σειρά το «Meet The Russians»! Ο Νοέμβριος είναι όμως και ο μήνας της μεγάλης επιστροφής της πιο δημοφιλούς ιατρικής τηλεοπτικής σειράς των τελευταίων χρόνων. Ο 10ος κύκλος επεισοδίων του «Greys Anatomy» επιστρέφει στις 27 Νοεμβρίου.

    Προς το τέλος της χρονιάς, στο  FOX Life έρχονται και νέοι κύκλοι των πιο αγαπημένων σειρών του κοινού, όπως  ο 6ος κύκλος του «Castle» και  ο 3ος κύκλος του «Revenge», που κάνει πρεμιέρα στις 19 Δεκεμβρίου!

    Μέσα από το νέο πρόγραμμά του, το FOX Life εγγυάται την πιο διασκεδαστική και απολαυστική τηλεοπτική σεζόν αντλώντας από την πραγματική ζωή!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles