20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    O διαγωνισμός της Nokia στο Facebook με δώρο 5 λευκά Lumia 800

    Είναι αλήθεια πως όταν είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες με το λευκό Nokia Lumia 800, ζηλέψαμε λίγο. Είναι πανέμορφο. Η Nokia, προκειμένου να λανσάρει το νέο χρώμα στο fashion item της οικογενείας Lumia αποφάσισε να κάνει ένα διαγωνισμό μέσα από την σελίδα της στο Facebook.

    Σε μία διασκεδαστική εφαρμογή που μπορεί κανείς να βρει εδώ, για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό, πρέπει αρχικά να “κυνηγήσεις” με τον κέρσορά σου το “λευκό” παραθυράκι (tile). Ο κάθε “διαγωνιζόμενος” έχει χρόνο 60 δευτερολέπτων για να καταφέρει να πετύχει το λευκό παραθυράκι. Όταν το πετύχεις, σου ζητείται να συμπληρώσεις το ονοματεπώνυμο και το email σου.

    Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού της Nokia, 5 από τους συμμετέχοντες που θα προκύψουν μετά από κλήρωση, θα κερδίσουν από ένα λευκό Nokia Lumia 800. Όποιος θέλει να συμμετάσχει, έχει το περιθώριο να το κάνει μέχρι την 1η Μαρτίου.

    Αν κρίνουμε από την ανταπόκριση των Facebook fans, μέσα στα πρώτα λεπτά από την ανακοίνωση του διαγωνισμού, οι συμμετοχές θα πρέπει να μετρούν πολλές χιλιάδες. Ποτέ δεν ξέρει κανείς όμως, αν είναι ο τυχερός.

    Αν μη τι άλλο, ακόμα κι αν δεν κερδίσετε το πανέμορφο Nokia Lumia 800 σε λευκό, έχει πλάκα για 60 δευτερόλεπτα να κυνηγάς ένα λευκό παραθυράκι. Αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις δηλαδή… Good luck!

    Related Articles

    26 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles