Μία ακόμη αλλαγή όμως, που έρχεται στα comments τις ερχόμενες εβδομάδες, σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε like σε σχόλια άλλων (όπως και στο Facebook), έτσι κάνοντας tap πάνω σε ένα σχόλιο μπορείτε να το "επιδοκιμάσετε" με την "καρδιά" σας.

Δυνατότητα αφαίρεσης followers από Private Accounts

Κάποιοι έχουν επιλέξει να έχουν private accounts στο Instagram, κάτι που σημαίνει ότι εγκρίνουν κάθε follower ξεχωριστά, ώστε να μπορεί να τους ακολουθεί. Έως τώρα, όταν είχατε εγκρίνει έναν follower, δεν μπορούσατε έπειτα να αλλάξετε την απόφασή σας και η μόνη δυνατότητα που είχατε είναι να τον κάνετε block. Τώρα, όμως, αν έχετε "ιδιωτικό" λογαριασμό, θα μπορείτε πλέον να αφαιρείτε followers με πολύ απλό τρόπο. Απλά, πηγαίνετε στη λίστα των ακολούθων σας, κάνετε tap στο  … menu δίπλα σε ένα άτομο και το αφαιρείτε. Το άτομο μάλιστα δε θα ειδοποιείται για την αφαίρεση.

Ανώνυμα reports σε post ατόμων που θέλουν να βλάψουν τον εαυτό τους

instagram2

Τέλος, το Instagram θα σας δίνει πλέον τη δυνατότητα, αν παρατηρήσετε ότι κάποιος που νοιάζεστε έχει τάσεις να κάνει κακό στον εαυτό του, να κάνετε ανώνυμο report ώστε να του προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης με οργανισμούς που μπορούν να τον βοηθήσουν.