20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δημιουργώντας έργα τέχνης ενώ κάνετε… sex!

    Το “Love is Art” είναι ένα project του Jeremy Brown που είχε την έμπνευση να μετατρέψει την ερωτική πράξη σε… “εργαλείο” που παράγει τέχνη!


    Πώς θα σας φαινόταν, λοιπόν, αν εσείς και ο σύντροφός σας στο… κρεβάτι μπορούσατε να δημιουργήσετε τέχνη, κάνοντας sex πάνω σε έναν… καμβά.

    Ναι, ναι… και κάπως έτσι, ο καμβάς σιγά-σιγά να αποκτά χρώμα, ως αποτέλεσμα των κινήσεών σας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

    Ο Brown έχει δημιουργήσει πολλά διαφορετικά kits, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τη σχέση σας περισσότερο… pop art. Οι τιμές τους ποικίλουν από 60 έως 100 δολάρια και περιλαμβάνουν ένα πλαστικό “μουσαμά” για το πάτωμα, έναν ειδικά επεξεργασμένο καμβά και χρώματα της επιλογής σας.

    Το υπόλοιπο είναι στο χέρι σας ή μάλλον στο… σώμα (το δικό σας και του συντρόφου σας), αλλά και τη φαντασία κατά τη διάρκεια της ερωτικής σας πράξης, η οποία μπορεί να μετατραπεί σε… τέχνη!

    Αφού τελειώσετε, μπορείτε να κρεμάσετε το “έργο τέχνης” στο σαλόνι σας και να είστε περήφανοι για το DIY δημιούργημά σας. Αυτές είναι ιδέες…

    Πηγή: Gizmodo

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles