15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    ΔΩΡΕΑΝ τα Pillars of Eternity και Tyranny από το Epic Games Store!

    Βροχούλα, χειμώνας και lockdown… επειδή η βαρεμάρα σας είναι λογικό να έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη, το gaming σίγουρα είναι ένα hobby που θα σας κρατήσει συντροφιά τώρα περισσότερο από ποτέ. Επειδή βέβαια, με τα οικονομικά των περισσοτέρων, να μην βρίσκονται και στην πιο ανθηρή κατάσταση των τελευταίων ετών, για αυτό… φροντίζει το Epic Games Store, το οποίο συνεχίζοντας τη παράδοση που οι υπεύθυνοι του δημιούργησαν, κάθε εβδομάδα μας προσφέρει ένα (ή και περισσότερα) PC games εντελώς δωρεάν! Έτσι λοιπόν εάν σας αρέσουν τα δυνατά (και «ψαγμένα) RPG, τότε αυτό που πρέπει να κάνετε ASAP είναι να κατεβάσετε free τα Pillars of Eternity και Tyranny!

    Το Pillars of Eternity αποτελεί έναν άξιο συνεχιστή της κληρονομιάς που μας άφησαν θρυλικά RPG, όπως τo Baldur’s Gate και Planescape: Torment. Προσφέροντας ένα βαθύ gameplay και φυσικά το ίδιο κλασικό feeling των παλιών «καλών» Role Playing Games, το Pillars of Eternity πρόκειται για ένα παιχνίδι που πολύ απλά δε γίνεται να λείπει από τη συλλογή των fans του είδους. To δε Tyranny αποτελεί μια εξαιρετικά πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα πρόταση, στην οποία οι επιλογές που θα κάνει ο παίκτης έχουν τεράστια σημασία για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Μαζί με τα δύο expansion του πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή, η οποία θα σας κρατήσει απασχολημένους για μέρες! Και οι δύο τίτλοι είναι διαθέσιμοι μέχρι την επόμενη Πέμπτη (17/12), για αυτό καλό θα ήταν να βιαστείτε!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles