15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ενώ η εθνική Κύπρου στο ποδόσφαιρο βουλιάζει… η «εθνική χάκερς» πετάει!

    Ολοκληρώθηκε και φέτος ο πανευρωπαϊκός διαγωνισμός κυβερνοασφάλειας European Cyber Security Challenge 2021 που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα, με την Κύπρο να καταλαμβάνει την 6η θέση της κατάταξης, μεταξύ των 19 συνολικά χωρών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Το αποτέλεσμα θεωρείται πολύ ενθαρρυντικό για την «εθνική χάκερς» αφού η Κύπρος μετράει μόλις την τέταρτη συμμετοχή της στη διοργάνωση.

    Την Κυπριακή Ομάδα αποτελούσουν οι Κωνσταντίνος Διομήδους (Αρχηγός Ομάδας), Νεόφυτος Χρίστου, Βασίλης Χαραλάμπους, Χρίστος Μακρίδη, Λεωνίδας Στυλιανού, Χριστόδουλος Σωτηρίου, Χάρης Χατζηαντώνης, Joseph Μοδέστου (μαθητής), Μάριος Καϊλης (μαθητής) και Χρίστος Φαλά. Την ομάδα συνόδευσαν και εκπαίδευσαν οι προπονητές: Βασίλης Σίκκης, Simon Λοϊζίδης, Ανδρέας Πογιατζής, Νικόλα Μαρκιτανής, Κυριάκος Γεωργίου και Μάριος Νικολαϊδης.

    Θετικά σχόλια για την Κυπριακή Ομάδα έγιναν από τον επικεφαλής του διαγωνιστικού μέρους της διοργάνωσης, Jiří Bartušek, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στη συμμετοχή της. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το ποια εθνική ομάδα τους προκάλεσε την περισσότερη έκπληξη, ανέφερε: «Είναι δύσκολο να πω αλλά πιστεύω ότι αυτή είναι η Κύπρος. Περίμενα από όλες τις ομάδες κάτι καλύτερο, κάτι μεγαλύτερο αλλά η Κύπρος ήταν η χώρα που το πέτυχε αυτό».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles