17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται! To Horizon Zero Dawn κυκλοφορεί στα PC στις 7 Αυγούστου!

    Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι το Horizon Zero Dawn της Guerilla Games είναι από τα καλύτερα PlayStation 4 exclusives που κυκλοφόρησαν ποτέ (και ένα game που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από τη συλλογή των φίλων του PS4)! Ο εντυπωσιακός κόσμος του, η μοναδική post apocalyptic ατμόσφαιρα και η εμβληματική ηρωίδα Aloy συνέθεσαν ένα πραγματικά αριστουργηματικό σύνολο. Το επικό αυτό game κυκλοφόρησε το 2017 και τώρα ήρθε η στιγμή και για τους PC gamers να το απολαύσουν στην Complete Edition του. Πιο συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό, η PC version του Horizon Zero Dawn (θα είναι η Complete Edition) αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Αυγούστου τόσο στο Steam, όσο και στο Epic Games Store (στα 49.99$).

    Οι PC gamers πρόκειται να απολαύσουν τον πολυβραβευμένο τίτλο της Guerilla Games με πολλές βελτιώσεις και εμπλουτισμένα στοιχεία στα visuals, όπως βελτιωμένες αντανακλάσεις και dynamic foliage, αλλά και ξεκλείδωτο frame rate, υποστήριξη για ultra-wide monitors και φυσικά τη δυνατότητα πειράγματος των customization options του παιχνιδιού, έτσι ώστε να το προσαρμόσετε στις δυνατότητες του συστήματος σας. Μάλιστα, ακόμη και εργαλείο benchmarking θα διαθέτει για να το δοκιμάσετε όπως πρέπει! Σχεδόν ένας μήνας λοιπόν για ένα game που είναι βέβαιο ότι θα το ευχαριστηθούν όλοι οι fans του PC gaming. Δείτε και το trailer που ακολουθεί, το οποίο είναι σίγουρο ότι θα σας ανοίξει την όρεξη για τα καλά…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles